Sterren op TV
Gus Smyrnios Floribama Shore

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 5 februari 2018

Gus Smyrnios in Floribama Shore

Gus Smyrnios is bekend uit Floribama Shore. Deze hunk is flink gespierd en weet de harten van veel dames te veroveren. In Floribama Shore is Gus op zoek naar een zorgeloze vakantie op Panama City Beach. In het programma van MTV zijn ruzie’s, relaties en vriendschappen aan de orde van de dag. Hoe houdt Gus zich daartussen staande?

Gus Smyrnios in Floribama Shore

Gus Smyrnios doet mee aan Floribama Shore. Gus is 22 jaar oud en afkomstig uit Tallahassee, Florida. Deze jongeman met roots in Griekenland wordt omschreven als de pretty boy van de groep. Met zijn 22 jaar heeft hij nog alle tijd om de wereld te ontdekken, maar Gus heeft een vast plan.

Hij hoopt namelijk binnenkort de ware tegen het lijf te lopen en te trouwen. Misschien vindt hij die liefde waar hij zo hard naar op zoek is wel in Floribama Shore. Zowel Nilsa als Kortni zien Gus namelijk wel zitten, dus wie weet heeft hij de liefde veel eerder gevonden dan verwacht. Buiten Floribama Shore houdt Gus zich overigens ook bezig met zijn werk als book cover model. Je kunt hem dan ook maar zo tegen komen als je een boekenwinkel in wandelt.

Gus Smyrnios is te volgen via Instagram en Twitter.