Sterren op TV
Guido Berends vriend Sanne van der Schaar

Guido Berends is de vriend van Sanne van der Schaar

Guido Berends is de vriend van Sanne van der Schaar. De talentvolle schaatsster is als een blok gevallen voor Guido. Daarnaast werkt de 25-jarige Sanne echter ook uiterst serieus aan haar carrière als schaatsster. Ze behoort tot de grootste talenten van Nederland op de langebaan, maar echte prijzen heeft ze tot op heden nog niet echt gewonnen. Daar moet in de toekomst verandering in komen.

Guido Berends is de vriend van Sanne van der Schaar

Guido Berends is de vriend van Sanne van der Schaar. In het dagelijks leven is de in Harlingen woonachtige Guido de eigenaar van Autostalling de Bazuin, een parkeerplek waar mensen hun auto kunnen stallen tijdens een vakantie naar Terschelling of Vlieland.

In het verleden was ook Guido een echte schaatser, maar tegenwoordig is dat wel anders. Waar hij vroeger tot de grootste schaatstalenten van Friesland behoorde, moest hij het schaatsen toch laten schieten. Hij raakte in het verleden onder meer overtraind en kon uiteindelijk niet de aansluiting vinden bij de senioren. In 2008 stopte hij dan ook met schaatsen.

Guido Berends eigenaar Schaatspro

Guido Berends heeft het schaatsen niet helemaal vaarwel gezegd. Hij is namelijk ook de eigenaar van een webwinkel waarin schaatsgerelateerde producten verkocht worden. Na een jaar niets met schaatsen gedaan te hebben, kwam hij op het idee om met Schaatspro aan de slag te gaan.

Guido heeft als grote doel om in de webwinkel spullen te verkopen die bij een reguliere sportzaak niet te koop zijn. Ook is Guido natuurlijk druk bezig met het aanmoedigen van zijn vriendin Sanne van der Schaar.

Guido Berends is te volgen via Instagram en Facebook.