Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 november 2020

Laatst Geüpdatet: 14 december 2020

Govinda Den Hartog de vriend van Leslie Keijzer

Govinda Den Hartog is de vriend van Leslie Keijzer, die ooit op televisie was met Echte Gooische Meisjes en terugkeerde op de buis in Echte Gooische Moeders. Dit aan de zijde van haar vriendinnen Bo, Pauline, Florine en Kimberly.

Govinda Den Hartog vriend Leslie Keijzer

Leslie Keijzer is sinds 2011 samen met Govina den Hartog. Ze wonen samen in Amsterdam en verwelkomden in augustus 2019 hun eerste kindje. Toen meldde Leslie via Instagram: ”Daar is hij dan! Onze zoon Moises is 24 augustus 2019 geboren. Wat zijn we trots!”

Vriend Govinda den Hartog werkt in de hoofdstad van ons land als televisieproducent. Voor zijn werk is hij al in onder meer Uganda, Jordanië en Bosnië-Herzegovina geweest. Het allerliefst neemt hij echter zijn vriendin Leslie Keijzer mee de wereld over.

Leslie Keijzer in Echte Gooische Meisjes en Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Na haar deelname aan Echte Gooische Meisjes is Leslie Kijzer ook nog te zien geweest in Echte Meisjes In De Jungle en De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Leslie absoluut geen heldin achter het stuur is. Voor haar eigen – en voor andermans – veiligheid is het dus beter dat ze op de bijzittersstoel plaatsneemt, naast vriend Govinda den Hartog.

Leslie Keijzer in Echte Gooische Moeders

Leslie Keijzer keert dus terug op de buis middels Echte Gooische Moeders. Daarover vertelde ze al in het Algemeen Dagblad: “Bij het eerste seizoen was ik 17, veel te jong nog. Ik had niet echt iemand die me beschermde. Nu kan ik laten zien hoe ik echt ben, dat het leven meer is dan champagne en hoge hakken.”

“Na de geboorte van mijn zoon vorig jaar had ik last van sombere en angstige gevoelens. Ik kon zelfs geen masker opzetten, doen alsof het goed met me ging. Dat je je afvraagt: waarom? Je hebt toch een leuke man, een leuk kind? Ik ben met een psycholoog aan het praten, want ik wil er echt wat aan doen. Het gaat nu de goede kant op. Soms wordt het even iets te veel. Dat zag productie ook. Dan krijg ik wat meer rust, minder draaidagen. Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen help.” Hoe dan ook zal haar vriend Govina den Hartog ontzettend trots zijn! Inmiddels blijkt overigens dat Leslie zwanger is van haar tweede kindje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aflevering één van Echte Gooische Moeders staat online en ik krijg veel lieve berichtjes binnen❣️ De eerste periode van het draaien zat ik niet goed in mijn vel en had ik last van paniekaanvallen en angst. Het gaat inmiddels de goede kant op door verschillende factoren waaronder een fijne psycholoog en lieve vrienden. Met kleine stapjes gaan we voorruit en ik kijk weer positief naar dingen. Heel erg bedankt en lief dat jullie mij berichtjes sturen dat het herkenbaar is. Ik hoop door mijn verhaal te delen dat ik er andere mee kan helpen en er in de toekomst meer over gesproken gaat worden. ????✨ • • • #echtegooischemoeders #videoland #reality

Een bericht gedeeld door Leslie Gabriela Keijzer (@leslie_keijzer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YES!! Officieel eigenaar van ons nieuwe huis???????? • Laat de verbouwing maar beginnen!????????

Een bericht gedeeld door Leslie Gabriela Keijzer (@leslie_keijzer) op