Sterren op TV
Glenn van Haaster Holland's Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 5 mei 2017

Glenn van Haaster buikdanser in Holland’s Got Talent

Glenn van Haaster doet mee aan Holland’s Got Talent. Met zijn vijf jaar is de buikdanser de allerjongste solodeelnemer ooit, maar dat deert hem eigenlijk helemaal niet. Glenn gooit alles in de strijd om de jury bestaande uit Gordon, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Dan Karaty te overtuigen van zijn buikdans-kwaliteiten. Of hem dat een plek in de halve finale gaat opleveren, gaan we op vrijdag 5 mei zien in HGT.

Glenn van Haaster buikdanser in Holland’s Got Talent

Glenn van Haaster doet als buikdanser mee aan Holland’s Got Talent. De jongeman uit Rosmalen kan een trucje met zijn buik en wil dat nu graag aan heel Nederland laten zien. Toen hij aan zijn ouders vertelde dat hij graag mee wilde doen aan de talentenjacht, reageerden die niet gelijk heel positief.

Met zijn vijf jaar is Glenn ook nog wel heel jong, maar hij lijkt duidelijk van wat hij nou echt wil. Hij bleef gewoon net zo lang zeuren, totdat zijn ouders overstag gingen en ze besloten om hem in te schrijven voor het programma. Op 5 mei gaan we zien hoe Glenn alles uit de kast trekt om als buikdanser een show neer te zetten in Holland’s Got Talent.

Glenn van Haaster showt moves

Nog voordat de aflevering werd uitgezonden, ging Omroep Brabant al langs bij Glenn om poolshoogte te nemen. Graag wilde hij voor de camera’s even laten zien hoe dat buikdansen nou gaat. En hoe je het moet doen? “Je moet een kuiltje maken in je buik en dan moet je het verder laten rollen”, vertelde Glenn aan de omroep.

De stap naar Holland’s Got Talent komt voor vader Johan niet helemaal als een verrassing. “Hij is een kind dat graag in de schijnwerpers staat. Als hij ergens muziek hoort gaat ‘ie meteen dansen, dan heeft hij weinig schaamte en vooral veel zelfvertrouwen”, aldus Glenn, die het buikdansen in Spanje leerde. Of zijn toekomst ook ligt in de buikdans-wereld, is wel nog de vraag. Stiekem is de talentvolle danser namelijk toch ook wel fan van Neymar.

Glenn van Haaster is te volgen via Facebook.