Sterren op TV
Giuseppe Cirignola verleider Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 27 januari 2017

Giuseppe Cirignola verleidt vrouwen in Temptation Island

Giuseppe Cirignola is te zien in Temptation Island 2017. Deze hunk is 22 jaar oud en bereid om ver te gaan om de dames voor zich te winnen. Slaagt hij erin om ervoor te zorgen dat Jolien, Lisa, Rosanna of Lize een misstap begaat op een verlaten eiland in Thailand? Het is duidelijk dat deze hunk er wel alles aan wil gaan doen om dat voor elkaar te krijgen.

Giuseppe Cirignola in Temptation Island

Giuseppe Cirignola is van plan om de boel overhoop te gooien in Temptation Island. Hij was heel duidelijk over zijn beweegredenen om mee te doen aan het programma.

“Ik doe mee een Temptation om te zien of de relaties van de vrouwen echt zo sterk zijn als ze zeggen. En om gewoon eens goed te scheuren”, zo gaf hij al te kennen.

Met Cirignola hebben de dames een flinke tegenstander te pakken. “Als ik op dreef ben, ga ik jagen. Dan neem ik m’n jachtgeweer mee en zorg ik dat ik in de roos schiet.” Giuseppe Cirignola is geboren in het Italiaanse Ribera.

Wie is Giuseppe Cirignola

Tegenwoordig staat zijn huis in het Belgische Maasmechelen. Cirignola is vrijgezel en in het dagelijks leven houdt hij zich vooral bezig met zijn baan als orderpicker in een medisch bedrijf. Cirignola schijnt ook prima te kunnen dansen, daar gaan we ongetwijfeld meer van te zien krijgen tijdens zijn avonturen in Temptation Island.

Ook is hij een vriend van Fabio Carcieri, die in het verleden meedeed aan So You Think You Can Dance. Giuseppe is overigens ook bevriend met Karim Leone, één van de andere hunks die als verleider is te zien in Temptation Island.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Dylan Aerts, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Levi Kasanrokyat, Karim Leone, Alex Maas en Kevin van Schie.

Giuseppe Cirignola is te volgen via Instagram en Facebook.