Sterren op TV
Giorgio Temptation Island

Giorgio in Temptation Island 2019

Giorgio is verleider in Temptation Island 2019. Giorgio is 23 jaar oud en afkomstig uit Genk. Hij is één van de weinige verleiders die er na de ultieme relatietest waarschijnlijk geen carrière in de media op na wil houden. In tegenstelling tot zijn collega’s is van Giorgio namelijk amper iets te vinden online en al helemaal geen Instagram-profiel of Facebook-account.

Giorgio verleider Temptation Island 2019

Giorgio is verleider in Temptation Island 2019. Giorgio is één van de Belgische verleiders die de taak heeft gekregen om het de koppels moeilijk te maken. Lukt het hem om het vertrouwen van één van de dames te krijgen en haar vervolgens een misstap te laten begaan? Giorgio zal er in ieder geval alles aan doen.

In het dagelijks leven is de 23-jarige Giorgio werkzaam als vuilnisman. Als hij niet aan het werk is, dan is hij echter regelmatig in de sportschool te vinden. Dat doet hij niet voor niets, want hij denkt dat hij met zijn lijf zeker de nodige vrouwen voor zich kan winnen. De vrouwen kunnen Giorgio overigens ook snel voor zich winnen. “Waar ik gek van kan worden, twerken man”, aldus de hunk.

Giorgio voor Rodanya

De goed gespierde Giorgio denkt precies te weten hoe hij de vrouwen voor zich kan winnen in Temptation Island. “Mijn naam is Giorgio en mijn Italiaanse hart zal alleen voor jullie kloppen”, zo stelde hij zichzelf voor.

Zijn presentje gaf hij in aflevering 1 aan Rodanya. Daarbij vertelde hij: “Ik zie er misschien breed uit, maar ik heb een hartje van goud.”