Sterren op TV
Jade Anna en Gio Latooy zijn weer samen(1)

Gio Latooy en Jada Anna hebben weer een relatie

Op 8 december maakten Gio Latooy en Jade Anna een eind aan hun relatie. Ze deelde dit beiden op hun Instagram-accounts. Verschillende bronnen vertelden dat zowel Jade als Gio meerdere malen vreemd zouden zijn gegaan. Jade, zal vreemd zijn gegaan met onder andere de zoon van Wendy van Dijk en een bekende TikTokker. Ook Gio zal vreemd zijn gegaan met de bloedmooie Danique Hosmar.

Hoewel ze dus beiden zijn vreemdgegaan, hebben ze elkaar weer gevonden. Jade, slaapt elke dag bij Gio, en ze gaan samen op vakantie, alles wijst erop dat het stel weer een relatie heeft.

Jade Anna niet zwanger van Gio Latooy

Jan Roos en Dennis Schouten van het programma RoddelPraat vertelden in één van hun video’s dat Jade zwanger was van Gio. Dit zal ook de reden zijn dat het stel weer samen is. Het kersverse stel beweert dat dit niet waar is. De bloedmooie Jade Anna, die ondanks dat ze een huis kocht van 500.000 euro, had een ronde buik. En dit alles terwijl ze elke dag naar de sportschool gaat. Toch, beweren Jade en Gio dat het niet zo is.

Athena van Dore en Danique Hosmar zijn niet meer te zien in de video’s van Gio Latooy

Het was nog maar enkele weken uit met Jade, en Gio leek al een nieuwe vlam te hebben: de Belgische Athena van Dore. De YouTuber was in een Rotterdamse club zoenend gespot met de 18-jarige Athena. Ze was ook meerdere keren te zien in de volg van de YouTuber. Ook Danique Hosmar was bijna dagelijks te zien in de video’s van Gio. Sinds hij weer samen is met Jade Anna, heeft hij geen contact meer met deze twee bloedmooie meiden. We kunnen dus wel concluderen: Jade Anna en Gio Latooy hebben weer een relatie.