Sterren op TV

Ginny Pauw vriendin van Buddy Vedder

Ginny Pauw is de vriendin van Buddy Vedder, een Nederlandse acteur, zanger, danser en presentator. Bovendien is Buddy één van de deelnemers aan Wie is de Mol? 2020.

Ginny Pauw vriendin Buddy Vedder

Ginny Pauw en Buddy Vedder leerden elkaar in 2017 tijdens de opnames van het televisieprogramma Dance, Dance, Dance kennen. Al snel sloeg de vonk over, en kregen ze een relatie.

Zijn succes in de liefde kwam onverwacht, vertelde Buddy al eens aan De Telegraaf.  “Voor mijn relatie met Ginny zat ik drie maanden op Tinder en ik had… Geen. Enkele. Match! Ik had al baardgroei, dus daar lag het niet aan. Huilend onder de douche zat ik.”

Ginny Pauw professioneel danser en choreografe

Hoe het komt dat hij nooit raak schoot in de liefde? “Ik denk dat het ligt aan mijn lengte. Ik ben 1.76 meter; niet superklein, maar ook geen reus van een vent. Mijn vrienden maken er nog steeds grappen over. Maar als ik een foto van mijn vriendin laat zien, zijn ze snel uitgegrapt.”

Ginny Pauw is professioneel danseres en choreografe, maar vooral de ware liefde van Buddy, die eerst vreesde dat hij een stuk jonger was. “Ik was op slag verliefd, zij dacht ongetwijfeld: hoe oud ben jíj precies? Ik heb haar ervan overtuigd dat ik best een leuke guy ben en hier zijn we. De aanhouder wint. We schelen niet eens zoveel: twee jaar”, blikte hij terug op MSN.com.

En zodoende bloeide er iets heel moois op tussen hem en de knappe blondine. “Ze voegt enorm veel toe in mijn leven. Mijn werk is belangrijk, maar er is niets mooiers dan de liefde ontdekken. Elke dag leren we elkaar beter kennen. Ze maakt me zo gelukkig, dat is bijna niet in woorden te vatten!”

Buddy Vedder in Wie is de Mol? 2020

Buddy Vedder werd bij het grote publiek bekend met zijn rol als Rover Dekker, in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder is de Utrechter ook vaak te zien aan de desk bij RTL Boulevard, en was hij jurylid in The Masked Singer.

In 2020 is Buddy één van de kandidaten in Wie is de Mol? Zijn vriendin Ginny Pauw zal hem dus even moeten missen, maar Buddy gaat er alles aan doen om met zijn schattige uiterlijk alle andere kandidaten te misleiden!

© Instagram