Sterren op TV
Gideon van Meijeren Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie

Gideon van Meijeren Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie

Gideon van Meijeren – is na Thierry Baudet – het bekendste lid van Forum voor Democratie. In de afgelopen tijd is hij vaak in het nieuws geweest. Vaak, kwam dit door zijn ‘heftige’ uitspraken. Hierdoor komt overigens de hele partij vaak in het nieuws.

Inhoudsopgave

Sinds 2019 Tweede Kamerlid

Ondanks dat hij nog maar enkele jaren in de Tweede Kamerlid zit is, is hij voor veel mensen niet meer weg te denken. Zeker, in de afgelopen tijd. In korte tijd heeft Gideon veel naamsbekendheid opgedaan. Sinds november 2018 werkt hij voor de partij. Toen werkte hij nog als juridisch beleidsmedewerker.

Toen Forum voor  Democratie tijdens de Provinciale Statenverkiezingen er een zetel bij kreeg, mocht hij Forum voor Democratie vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. Binnen de politieke partij focust hij zich op ‘klimaat’ en ‘stikstof’. In de afgelopen periode is het hier veel overgegaan in Nederland.

Gideon van Meijeren privéleven

Gideon van Meijeren is geboren op 27 mei 1988. Met zijn 34 jaar is hoort hij bij de ‘jongere’ generatie in de tweede kamer. Hij is geboren in Doetinchem, maar woont al jaren in Den Haag. Het is bekend dat hij een vriendin heeft en samenwoont. Hoe zijn vriendin precies heet, is niet bekend. Wel, zijn er verschillende foto’s van het stel. Toen hij op 16 maart 2022 zijn stem uitbracht, was zijn vriendin erbij. Toen zijn er verschillende foto’s geschoten. 

Op dit moment woont hij samen met zijn vriendin in Den Haag.

Gideon van Meijeren  opleiding

Na groep 8 ging Gideon naar het Ulenhof college waar hij Havo volgde. Toen hij geslaagd was voor de middelbare school, is Gideon door gaan studeren aan de Hogeschool Avans & Fontys. Nadat ook deze opleiding afgerond was, is hij gaan leren voor militair. Dit kon op de Koninklijke Militaire Academie. Uiteindelijk bleek dit niks voor hem te zijn, een studie aan de Radboud Universiteit heeft hem meer gebracht. Hij volgde hier de opleiding rechtsgeleerdheid. De Academie voor Wetgeving is de laatste school waarop Gideon heeft gezeten. Toen hij hier klaar was, is hij direct voor de Tweede Kamer gaan werken.

Vermogen & Salaris

Gideon is niet alleen Tweede Kamerlid, maar zit ook in de Provinciale Staten van Zuid-Holland en is gemeenteraadslid in de gemeente Den Haag. Deze drie goedbetaalde banen leveren hem een goed inkomen op. Naar alle waarschijnlijkheid verdient Gideon méér dan 200.000 euro bruto per jaar. Met zo’n salaris hoeven we geen medelijden te hebben met hem. Hij is nog geen miljonair, maar wel goed onderweg. Zeer waarschijnlijk kunnen we hem binnen 2 jaar miljonair noemen. Hij heeft een geschat vermogen van 700.000 euro.

Meer zien van Gideon van Meijeren? Bekijk dan zijn Instagram.