Sterren op TV
Giada Gianni vriendin Charles Leclerc

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Giada Gianni is de vriendin van Charles Leclerc

Giada Gianni is de vriendin van Charles Leclerc. De vriendin van de Formule 1-autocoureur is geregeld aan zijn zijde te zien op de rode loper tijdens shows en evenementen die hij bezoekt voor en vanwege zijn baan, maar wie is deze Italiaanse jongedame eigenlijk?

Wie is de vriendin van Charles Leclerc?

Giada Gianni is de vriendin van Charles Leclerc. De Italiaanse schone wordt vaak op de foto gezet met haar vriend. De Monegaskisch autocoureur en de Italiaanse Gianni zijn verloofd en zullen binnenkort in het huwelijksbootje treden. Wanneer de grote dag is, is echter nog niet bekend. De twee zijn in ieder geval zeer gelukkig samen.

Het opkomende talent van Ferrari heeft door zijn verplichtingen als coureur steeds minder vrije tijd en dat merkt hij zelf ook. “Maar wanneer ik kan relaxen, dan ben ik graag bij vrienden, familie en Giada”, aldus Leclerc. “Daarnaast train ik ook graag in mijn vrije tijd, want je kunt daar niet mee stoppen, nooit. Ik houd van elke type sport, ook tennis en golf.”

Charles Leclerc talentvolle autocoureur

Charles Leclerc is een groot talent in de autosport. Als rijder voor de Ferrari Driver Academy heeft hij al veel ervaring opgedaan en heeft hij de GP3 gewonnen in 2016 en de FIA Formule 2 in 2017. Daarna stroomde hij door naar de Koningsklasse, de Formule 1. In de eerste zes wedstrijden die hij heeft gereden, wist hij al negen WK-punten te verzamelen.

Zijn autosportcarrière begon voor Leclerc dertien jaar geleden, in 2005. Toen stapte hij in de kart, waarin hij diverse prijzen won. In 2014 stapte hij vervolgens over naar de Formule. Al snel maakt hij de overstap van Formule Renault 2.0 naar Formule 3, alvorens te gaan racen in de GP3. In 2017 volgde vervolgens de Formule 2. In 2018 maakte hij vervolgens zijn Formule 1-debuut.

Giada Gianni is te volgen via Instagram.