Sterren op TV
Géza Weisz

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 april 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Géza Weisz maakt tv kijken nog leuker

De in Amsterdam geboren Géza Weisz is een echte hunk. De 29-jarige acteur zagen we in de afgelopen jaren al in meerdere films en televisie-programma’s voorbij komen en is sinds kort ook te zien in een reclame van Ziggo. In het verleden blijkt de zoon van regisseur Frans Weisz op het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam gezeten te hebben.

Géza Weisz in reclame van Ziggo

Daarna probeerde hij aan de slag te gaan op een Toneelschool, maar voor zowel de Toneelacademie in Maastricht als de Toneelschool in Amsterdam werd de hunk afgewezen. Desondanks is hij toch terecht gekomen in de acteerwereld. Al is hij naast zijn bestaan als acteur ook organisator van feesten en DJ.

Momenteel laat Géza Weisz de harten van vele vrouwen sneller slaan door zijn aanwezigheid in een nieuwe reclame van Ziggo. Géza speelt Jim in de reclame en ziet buurman Ronald, gespeeld door Kees Boot, op bezoek komen. Samen maken zij reclame voor een overstap naar Ziggo, waarmee het mogelijk is om altijd en overal te kunnen kijken wat je wilt. Géza Weisz heeft in de afgelopen jaren al de nodige rollen gehad. Zo zagen we hem als hoofdrolspeler in onder andere Wiplala en Alleen maar Nette Mensen.

Géza Weisz als acteur

Ook had hij rollen te pakken in onder andere Dagboek van een callgirl, Verliefd op Ibiza en Bagels & Bubbels. In 2012 werd Géza uitgenodigd door Ik hou van Holland en in 2013 deed hij, net als Jan Versteegh en Geraldine Kemper, mee met Expeditie Robinson. In de tiende aflevering werd de Amsterdammer naar huis gestuurd.

In 2016 zullen we Géza Weisz onder andere zien in Brasserie Valentijn. Voor de speelfilm kruipt hij in de huid van Maarten. Géza werkt overigens ook samen met Manuel Broekman. Het duo is als dj te boeken. Daarbij verzorgt Géza de muziek en praat Manuel de show aan elkaar.

Géza Weisz is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.