Sterren op TV
Gertjan Margriet Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Gertjan en Margriet in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Gertjan en Magriet doen mee aan Een Dubbeltje Op Zijn Kant. De twee zijn al 35 jaar dolgelukkig met elkaar, alleen met hun financiën gaat het een stuk minder goed. De twee zoeken nu dan ook dringend hulp en zijn bij John Williams van Een Dubbeltje Op Zijn Kant uitgekomen in de hoop een oplossing te vinden voor de financiële problemen.

Gertjan en Margriet in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Gertjan en Margriet doen mee aan Een Dubbeltje Op Zijn Kant. De twee hebben in het verleden meermaals geprobeerd om een onderneming op te starten, maar dat ging meerdere keren fout. Er zijn dan ook grote schulden ontstaan. De twee moeten anderhalf jaar een torenhoge schuld aflossen, maar merken nu al dat dat niet gaat lukken als ze zo doorgaan als ze nu leven. Ze vrezen dan ook het huis uitgezet te worden. “Als er niets zal veranderen, dan zie ik geen toekomst meer”, aldus de 54-jarige Margriet.

De twee hebben naar eigen zeggen een schuld van zo’n 50.000 euro. Hoe dat komt? “We hebben altijd een beetje ruim geleefd. We hadden een VISA-card en daarvan koop je dingen waar je eigenlijk het geld niet voor hebt.” De twee hebben ook veel gekocht bij Neckermann en Wehkamp. Ook een rijschool die Gertjan begon met zijn zoon mislukte flink. De zoon nam de restschuld van zijn vader op, maar heeft de 8000 euro tot op heden nog niet terugbetaald.

Gertjan en Margriet in de schulden

Gertjan en Margriet hebben een flink schuld opgebouwd. Ze hebben een inkomen van 2.447 euro per maand, terwijl ze per maand 2.963 euro uitgeven. Een tekort van 516 euro per maand. En dat terwijl de twee al een schuld hebben van 48.062 euro hebben.

In Een Dubbeltje Op zijn Kant zijn Margriet en Gertjan stevig onder handen genomen. Margriet is er onder meer in geslaagd om weer een baan te vinden. De twee houden nu 606 euro over per maand. Dat bedrag kunnen ze mooi gebruiken om het één en ander af te lossen.