Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

Gertjan Holleman en Johan Verveer ruilen met de familie Ripzaad in Steenrijk, Straatarm

Gertjan Holleman en Johan Verveer ruilen met de familie Ripzaad in Steenrijk, Straatarm. Gertjan en Johan hebben het prima voor elkaar. De twee wonen samen op Ibiza en zijn daar dolgelukkig met hun twee Franse bulldogs. De familie Ripzaad heeft het minder goed voor elkaar, maar dat weerhoudt de familie er niet van om

Gertjan Holleman en Johan Verveer in Steenrijk, Straatarm

Gertjan Holleman en Johan Verveer uit Steenrijk, Straatarm hebben het uitstekend voor elkaar op Ibiza. Toen de twee mannen verliefd op elkaar werden, besloten ze al snel om hun banen in Rotterdam op te zeggen en op Ibiza een nieuw leven op te bouwen samen met hun twee Franse bulldogs.

Gertjan begon zijn carrière als model en ging later zelf aan de slag met modellenbureau Max Models. Ook Johan heeft nooit stilgezeten. Hij verdiende zijn geld als interieurdesigner.

De familie Ripzaad in Steenrijk, Straatarm

De familie Ripzaad is ook te zien in Steenrijk, Straatarm. Zij hebben het een stuk minder breed. De familie woont in een flatje in Hoogvliet. In Steenrijk, Straatarm ruilen ze voor één week met Gertjan Holleman en Johan Verveer.

Een hele andere wereld voor Rob en Chantal. Rob is in het dagelijks leven druk bezig met zijn werk als beveiliger, terwijl zijn vrouw Chantal huismoeder is die graag zingt. Over haar opspelende reuma klaagt ze nooit. In Steenrijk, Straatarm zullen ze een week lang doorbrengen op Ibiza, terwijl Gertjan en Johan het moeten doen met een flatje in Hoogvliet.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Hans van Hemert en familie Baas
Freya Poppe, Jonas Soto en familie Deibel
Alice Zegerius, Michael Overdiek en familie Van der Waal
Conchita van Rooij, Thim Muskee en de familie Kamminga
Familie Van den Broek en Van der Put
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten