Sterren op TV

Gerrit Verwelius de vriend van Kimberly Bosman

Gerrit Verwelius is de vriend van Kimberly Bosman, die ooit te zien was in de Nederlandse realityserie Echte Gooische Meisjes. Samen met Florine, Bo, Leslie en Pauline keert ze in Echte Gooische Moeders terug op de buis.

Gerrit Verwelius vriend Kimberly Bosman

Kimberly Bosman was tijdens de opnames van Echte Gooische Meisjes 25 jaar jong. Ze was daarmee de oudste van de dames en leek ook al het verst in haar leven en ontwikkeling. Inmiddels woont Kimberly overigens niet meer in het Gooi, maar in Almere samen met haar vriend Gerrit Verwelius en hun zoontje Morris.

Kimberly heeft het Gooi niet compleet uit haar leven verbannen. Ze heeft namelijk sinds kort haar eigen beautysalon in Laren, genaamd The Salon. Daarover vertelde ze al eens op de website Classy: “Ik werk alleen in het Gooi en vind mezelf niet zo Gooisch.”

Kimberly Bosman in Echte Gooische Meisjes

“Tuurlijk houd ik van lekker lunchen op het terras met een wijntje erbij, of een middagje mooie spulletjes shoppen. Maar ik denk dat iedere vrouw daar wel blij van wordt.” Haar zaak loopt erg goed, want ze heeft al exclusieve producten uit bijvoorbeeld Parijs in haar zaak liggen.

Kimberly Bosman in Echte Gooische Moeders

Binnenkort keert Kimberly Bosman samen met haar vriendinnen terug op de televisie: nu niet als Echte Gooische Meisjes, maar als Echte Gooische Moeders.

“Van volgers op Instagram kregen we de vraag of er een nieuwe serie zou komen en naar aanleiding daarvan kregen wij het verzoek van productiebedrijven of die serie er ook echt kon komen”, legt Kimberly uit. Ongetwijfeld gaan we haar vriend Gerrit Verwelius ook terugzien in de show. Net zoals haar kippen, die ze met veel liefde verzorgd. Ze heeft haar dieren ook alvast namen gegeven, zoals Kippie Wan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunny Saturday @home #saturday #sunnyday #lente #home #quarantine #stayhome #takecareofyourself

Een bericht gedeeld door K I M M Y (@kimberlybosman) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Waiting for our pizza ????

Een bericht gedeeld door K I M M Y (@kimberlybosman) op