Sterren op TV
Eveline John Memories

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Gerrit voor Gerrie en Anne Marie voor Renato in Memories

Gerrit voor Gerrie en Anne Marie voor Renato in Memories. Gerrit weet nog goed dat hij verliefd werd op Gerrie. De relatie tussen de twee werd echter geen groot succes en dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat de vader van Gerrie niet achter de relatie staat. Gerrit wil Gerrie nu graag weer eens ontmoeten. Anne Marie doet op haar beurt mee voor Renato.Hem leert ze kennen in de Verenigde Staten. Als Renato vertrekt uit Amerika, loopt de relatie stuk.

Gerrit voor Gerrie in Memories

Gerrit doet voor Gerrie mee aan Memories. Hij weet nog goed dat hij in 1961 als militair vertrok naar Nieuw-Guinea. Hij besloot vanuit daar contact te zoeken met Nederlandse meisjes. Er kwamen twee dames op zijn pad, waarvan Gerrie uit Beverwijk er één was. Als de twee elkaar ontmoet hebben, blijken ze dolgelukkig met elkaar. De vader van Gerrie staat hun gelijk echter in de weg.

Gerrie’s vader en Gerrit kunnen niet met elkaar door één deur en na een half jaar verbreekt Gerrie dan ook de relatie. Gerrit wordt gelukkig met een andere vrouw en krijgt twee kinderen. Toch is hij Gerrie nooit vergeten en wil hij haar in Memories nu graag weer eens ontmoeten.

Anne Marie voor Renato in Memories

Anne Marie is ook te zien in Memories. Als ze 22 jaar oud is, vertrekt ze voor haar werk naar de Verenigde Staten. Ze leert daar Renato kennen en de twee worden verliefd op elkaar. Zodra Renato terugkeert naar Italië, verwatert de relatie echter al snel.

Nog even zoeken de twee contact door elkaar te schrijven, maar verder dan dat komt het niet. Anne Marie denkt echter nog regelmatig een Renato en hoopt hem via Memories weer tegen te komen.

De afgelopen weken in Memories:
Theodora en Ola
Ellen en Rian
Els en Martine