Sterren op TV
Gerrit en Bep uit Kampen Mr Frank Visser

Gerrit en Bep in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Gerrit en Bep keren in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug op de zaak rondom Kukel. Deze haan zette de boel in Kampen goed op zijn kop, met een fikse ruzie tot gevolg. Viktor Brand gaat in het SBS6-programma terug naar Overijssel om de huidige stand van zaken te bekijken.

Haan Kukel moet het veld ruimen

Gerrit en Bep hadden Mr. Frank Visser ingeschakeld. Ze werden gek van de gang van zaken bij hun buurman. In de oude Hanzestad gelegen aan de IJssel had de buurman een haan.

In de vroeg morgen was het kukeleku al te horen en maakte de hele buurt wakker. De haan met de toepasselijke naam Kukel moest van Gerrit en Bep dan ook weg. Mr. Frank Visser kwam langs in Kampen en oordeelde dat ook. De haan moest weg uit de wijk, want dit zorgde simpelweg voor geluidsoverlast.

Hoe is het nu met Gerrit en Bep in Kampen?

Viktor Brand keert nu terug naar Gerrit en Bep voor Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? De grote vraag in Kampen is of de haan Kukel inderdaad is vertrokken en of de buurman zich aan de afspraken heeft gehouden.

Mr. Frank Visser: Kees en Gerrit over een rij coniferen

Brand heeft het druk in deze aflevering, want hij zal ook afreizen naar Zuilichem. Daar woont Kees die een zaak bij Mr. Frank Visser had aangespannen over een rij coniferen. Hierover had hij ruzie met zijn buurman Gerrit en de grote vraag was waar de erfgrens liep. Uiteindelijk moesten de coniferen van Meester Visser worden gerooid. Kunnen de twee weer samen door één deur?

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?:
Pieter en de Spaanse Pepita
Ruud, Jolanda en Bertus