Sterren op TV
Geraldine Kemper

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 juni 2015

Laatst Geüpdatet: 23 juni 2015

Geraldine Kemper de mooiste dame van BNN

Wat als Geraldine Kemper niet aan Sterretje gezocht had deelgenomen? Dan was Geraldine Kemper niet de meest begeerde vrijgezel van Nederland geworden, dan hadden wij nu waarschijnlijk nog nooit van mevrouw Kemper uit Volendam gehoord! Gelukkig deed ze in 2009 wel mee aan de zoektocht van BNN naar een nieuwe presentatrice en wist zij dit programma te winnen.

Inhoudsopgave

Geraldine Kemper meest begeerde vrijgezel van Nederland

Met dank haar Sterretje Gezocht begon de carrière van Geraldine Kemper dus als presentatrice van BNN. Eerst moest ze natuurlijk een beetje bekend worden in het wereldje en werd ze nog een beetje in de luwte gehouden, maar Geraldine voelde zich bij de publieke omroep als een vis in het water en ontpopte zich in een paar jaar tijd tot één van de gezichten van BNN. De op 26 januari in 1990 geboren Volendamse heeft het ver geschopt. Bij de mannen kan ze helemaal niet stuk. In 2015 werd Geraldine Kemper door mannenblad FHM uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland en dat is volkomen logisch. Geraldine is perfect. Ze is lief, ziet er fantastisch uit, heeft een geweldige baan én ze houdt van voetbal, ook niet onbelangrijk voor de gemiddelde man.

Geraldine Kemper als presentatrice

Na de overwinning van Geraldine Kemper in Sterretje Gezocht kreeg ze dus eerst de kans om zich te ontwikkelen. Ze deed een aantal presentatieklussen voor Try Before You Die, Spuiten & Slikken en 101 TV. BNN merkte ook wel dat Geraldine Kemper hot was en sinds 2012 kreeg ze steeds meer grote presentatieklussen van de omroep. Zo presenteert Gerrie inmiddels 3 Op Reis en mag zie hiervoor dus de wereld rondreizen.

Haar landelijke doorbraak heeft Kemper misschien wel te danken aan Expeditie Robinson. In 2013 nam Geraldine Kemper deel aan Expeditie Robinson, waarin ze het tot de finale schopte. Bij het miljoenenpubliek was Geraldine echter de grote favoriet en het is dan ook niet toevallig dat we haar sindsdien steeds vaker op de buis kunnen zien. Geraldine Kemper doet nu Spuiten & Slikken en nam ze het in Ruben vs. Geraldine op tegen Ruben Nicolai.

Geraldine Kemper topless op de foto

In mei 2015 ontplofte het internet even. Jan Versteegh gooide een topless foto van Geraldine Kemper op Instagram. Geraldine had weliswaar haar handen voor haar boobies, maar heel Nederland smulde van de foto’s. Ook de vrouwen, want zoals ze tijdens haar auditie voor Sterretje Gezocht liet weten is Geraldine Kemper, die nu geen relatie heeft, niet alleen gek op mannen, ook vrouwen vindt ze maar wat boeiend! Het is overigens sowieso de moeite om Gerrie online te volgen. Met enige regelmaat kun je een foto van Geraldine Kemper in bikini spotten op Instagram of Twitter!