Sterren op TV
Georgie Dalrymple vriendin Dennis Visser

Georgie Dalrymple vriendin Dennis Visser

Georgie Dalrymple is de vriendin van Dennis Visser, de shorttracker die deel uit maakt van de Nederlandse ploeg op de Olympische Spelen. Het is niet geheel verrassend dat de twee allebei dol zijn op schaatsen. Ze timmeren allebei hard aan de weg om een carrière als shorttracker op te bouwen. Daarnaast is Georgina ook bezig met Longtrack. Met haar donkere krullen is Georgie, ook wel bekend als Georgina, een unieke verschijning op de schaatsbaan.

Georgie Dalrymple vriendin Dennis Visser

Georgie Dalrymple is de vriendin van shorttracker Dennis Visser. De zestienjarige Georgie heeft Arubaans bloed van haar vaderskant en Nederlands bloed van haar moederskant en is tegenwoordig woonachtig in Den Haag. Als ze mag kiezen, dan is ze het liefst op de shorttrackbaan te vinden.

Al sinds 2008 is ze met shorttrack bezig. Niet voor niets won ze in haar leeftijdscategorie al een zilveren medaille op de 500 meter bij het European Youth Olympic Festival. Ook voor longtrack haalt Georgie haar schouders echter niet op, zo gaf ze al eens aan bij Schaatsen.nl.

“Mijn focus ligt meer bij het shorttrackschaatsen. Ik train maar één keer per week op de langebaan en dat doe ik er echt een beetje bij. Zo’n NK Sprint vind ik echter wel gaaf om te rijden. Met mijn tijden had ik me voor dit toernooi geplaatst en ik vind het mooi om de strijd aan te gaan met de beste schaatssters van Nederland”, vertelde ze bij het KPN NK Sprint.

Georgie Dalrymple is te volgen via Instagram en Facebook.