Sterren op TV
Genevieve Fox Zouwer Oh Oh Daar Gaan We Weer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Geneviève Fox Zouwer van Oh Oh Daar Gaan We Weer maakt tongen los

Geneviève Fox Zouwer is één van de deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch. Ze was al bekend van onder meer Oh Oh Daar Gaan We Weer. In de variant op Oh Oh Cherso ging Geneviève Fox met zeven andere personen uit Den Haag een paar weken op vakantie naar Mallorca. Natuurlijk werd hier de boel flink op stelten gezet. Overigens ging ook de vriend van Geneviève Fox Zouwer, Nicky Zouwer, mee naar Mallorca.

Geneviève Fox groeide op in Zoetermeer, op een steenworp afstand van Den Haag. Toen ze net twintig was werd de blondine gestrikt voor modellenwerk en hier verdient ze ook op 24-jarige leeftijd nog haar brood mee. In 2015 liet ze in een interview weten dat ze de komende jaren actief wil blijven als model. Bovendien hoopte ze binnen vijf jaar een shoot voor de Playboy te hebben gedaan. Nu Geneviève in Ex on the Beach Double Dutch te zien is, is die kans door haar bekendheid mogelijk weer verder toegenomen.

Inhoudsopgave

Geneviève Fox in Ex on the Beach Double Dutch

Geneviève Fox is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Geneviève is één van de exen van Alex Maas. “We zijn een paar keer uit elkaar gegaan, weer uit elkaar, bij elkaar, uit elkaar. En toen had hij mij geblokkeerd en eigenlijk niks meer gehoord.”

“Wat ik leuk vind aan Alex is: groot, leuk, breed. Het is echt een baasje. Ik val echt op foute mannen. Getatoeëerd, breed, lang, groot, daar geniet ik altijd het meest. Je kunt beter een iets lelijkere jongen heb, die lief voor je is, maar ik val echt altijd op foute jongens, helaas”, aldus Geneviève.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Geneviève Fox Zouwer in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Geneviève Fox Zouwer is in Oh Oh Daar Gaan We Weer een van de weinige deelnemers die in het nachtleven van Mallorca geen mannen mag scoren. Geneviève deed namelijk met haar toenmalig man Nicky Zouwer mee aan Oh Oh Daar Gaan We Weer. Daarmee is de naam Geneviève Fox Zouwer ook meteen verklaard. Toch maakt dat de blondine niet direct saai. In Mallorca liet mevrouw Fox Zouwer regelmatig zien dat zij zich ook met de aanwezigheid van haar man uitstekend kan vermaken in het feestgedruis. Wat aan Geneviève Fox Zouwer meteen opvalt zijn haar borsten, die vallen als het ware uit haar shirt. In de trailer van Oh Oh Daar Gaan We Weer draait ze er dan ook niet omheen: “Mijn tieten heb ik laten doen.” Inmiddels weten we dat ze haar borsten niet één keer heeft vergroot, maar liefst twee keer!

Pikante beelden Geneviève Fox Zouwer uitgelekt

Van Geneviève Fox Zouwer gingen al snel pikante beelden rond. Toen bekend werd dat zij en haar man Nicky in Oh Oh Daar Gaan We Weer zaten doken al snel de verhalen op dat er nogal wat naaktbeelden van het stel te zien waren. Geneviève probeerde nog zoveel mogelijk af te schermen, maar iets uitwissen op het internet is nu eenmaal een onmogelijke taak. Dat bleek nu ook weer, want er zijn 18+ beelden opgedoken door de echte speurneuzen. Voor Oh Oh Daar Gaan We Weer was het overigens niet moeilijk om dergelijke beelden te vinden. Geneviève kroop geregeld achter de webcam om haar bezoekers een fijne tijd te bezorgen.

Geneviève als dj ZouFox

Mocht Geneviève Fox Zouwer nou niet doorbreken als model, dan kan ze altijd nog verder met dj ZouFox. Ook als dj is deze dame namelijk nogal druk bezig. Geneviève deed ook dit samen met haar man Nicky en samen draaien ze heel wat feestjes plat. Wie dus nog op zoek is naar een dj voor een leuk feestje kan dus de blits maken door dj ZouFox in te huren. Tegenwoordig zijn Geneviève en Nicky niet meer samen.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Amanda | Simone | Nicky | Damian | Shady | Wesley

Volg Geneviève Fox Zouwer op Facebook en Instagram