Sterren op TV

Gaby Uljee vriendin van Tim Coronel

Gaby Uljee is de vriendin van Tim Coronel, een Nederlandse autocoureur en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019. Ze hebben samen twee dochters: Puck Riete en Mikki Simone. Ook zit Tim Coronel met enige regelmaat bij Ziggo Sport voor de Formule 1 en het F1 Café.

Gaby Uljee vriendin Tim Coronel

Gaby Uljee is geboren in Alphen aan de Rhijn en genoot de opleiding communicatie & design op de Ichtus Hogeschool in Rotterdam. Sinds 1995 is ze werkzaam als instructeur op de rensportschool RSZ in Zandvoort en vier jaar later richtte ze haar eigen Websaloon op: een klein, creatief en flexibel reclamebureau.

In 2009 verhuisden Gaby Uljee en vriend Tim Coronel naar een ruim, vrijstaand huis in Zwammerdam. Aldaar zag in 2014 hun tweede dochter voor het eerst het levenslicht: Mikki Simone, het jongere zusje van Puck Riete, dus.

Gelukkig voor Tim Coronel is ook Gaby Uljee fan van de autosport. Bij hun dochters wordt de liefde voor snelle auto’s dan ook met de paplepel ingegoten.

Autocoureur Tim Coronel tweelingbroer van Tom Coronel

Tim Coronel is in 1972 geboren in Naarden, en de tweelingbroer van Tom Coronel. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek met zijn deelname aan de Dakar Rally, voor het laatst reed hij die in 2017, toen hij aan de zijde van broer Tom Coronel de finish over kwam.

Tim Coronel deelnemer Expeditie Robinson 2019

Verder presenteerde Tim Coronel het televisieprogramma AutoXperience op RTL7. In 2019 zal hij nog vaker op de buis te zien zijn, want Tim Coronel behoort tot de deelnemers van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson.

Voor hem wordt het dus overleven op een onbewoond eiland, ver van zijn vriendin Gaby Uljee en dochters Puck en Mikki vandaan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Gelukkig hier, gelukkig da(k)ar, voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! ????????

Een bericht gedeeld door Gaby Uljee (@gabyuljee) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ love ❤️

Een bericht gedeeld door Gaby Uljee (@gabyuljee) op