Sterren op TV
Gabby Allen Love Island

Gabby Gabrielle Allen uit Love Island

Gabby Gabrielle Allen is bekend uit Love Island. Gabby kwam op dag 7 aan in Love Island en heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Ze kwamen tegelijkertijd aan met Tyne-Lexy en was vanaf het begin dol op Marcel Somerville. De twee werden zelfs serieus verliefd op elkaar en hun relatie hield zelfs buiten het programma stand. Toch zijn ze inmiddels uit elkaar en is het gedaan voor de tortelduifjes.

Gabby Allen uit Love Island

Gabby Allen is bekend uit Love Island, Gabby staat ook wel bekend als Gabrielle. Ze is 25 jaar oud, afkomstig uit Liverpool en in het dagelijks leven werkzaam als fitnessinstructeur. “Als ik geen les geef, dan ga ik stappen.” Gabby weet precies waar ze op valt. “Ik heb een ding met ogen en lippen. Kijk naar de ogen, lippen en weer de ogen.”

“Als ik voor iemand val, val ik als een blok. Ze kunnen niet kiezen”, vervolgde Gabby. ‘Ik ben anders dan de andere meiden in de villa. Ik klets wat meer. Ik heb m’n Gabby-charme.” In de villa heeft ze haar oog in eerste instantie laten vallen op Dom en Marcel. Laatstgenoemde slaat ze uiteindelijk aan de haak.

Gabby Allen en Marcel Somerville

Gabby kwam op dag 7 aan in de villa en werd gelijk gelinkt aan de populaire Marcel. De twee besloten het langzaam aan te pakken en Gabby wilde absoluut geen seks in de villa. De twee eindigden in een relatie en gaven dat toe tegenover de kijkers. Vooral vanaf de kant van Gabby betwijfelden kijkers of ze wel echt verliefd was op Marcel.

Uiteindelijk bleken de twee echter toch dol op elkaar en hield de relatie zelfs buiten het programma stand. Recent ging het echter toch uit, toen Gabby erachter kwam dat Marcel achter haar rug om het bed in was gedoken met een andere vrouw.

Gabby Allen is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown | Olivia Attwood