Sterren op TV
Gaat Juultje Tieleman samen wonen met deze bekende YouTuber

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Gaat Juultje Tieleman samen wonen met deze bekende YouTuber

Influencer Juultje Tieleman kocht 2 jaar geleden een fraai appartement in de havenstad, Rotterdam. Ondanks plaatste ze een video op YouTube waarin ze haar prachtige appartement liet zien.

Veel mensen vragen zich af of Juultje Tieleman samen gaat wonen met haar vriend Koen van Heest. Mede-YouTuber Koen blijft aan de grachten wonen in Amsterdam, hij gaat dus niet samen wonen met zijn vriendin.

Juultje Tieleman woont in Rotterdam 

Inhoudsopgave

Juultje Tieleman woont in Rotterdam 

Het prachtige appartement dat Juultje op 22-jarige leeftijd kocht heeft een fraai uitzicht op de Erasmusbrug. Het nieuwbouwappartement heeft ze met hulp van experts helemaal naar haar smaak weten in te richten. Het appartement is momenteel 750.000 euro waard. Niet slecht voor een 23-jarige. 

Ze heeft een relatie met mede-YouTuber Koen van Heerst

Ze heeft een relatie met mede-YouTuber Koen van Heerst

De bloedmooie Juultje Tieleman heeft een relatie met Koen van Heerst. Ook Koen is in Nederland een bekende YouTuber met veel volgers. Ze hebben al anderhalf jaar een relatie en zijn erg gelukkig met elkaar. Voordat Juultje een relatie had met Koen, had ze een relatie met Don de Jong.

Bekend geworden door Gio Latooy

Begin 2016 werd Juultje Tieleman bekend. Ze had toen die tijd een relatie met YouTuber Gio Latooy die op dit moment een relatie heeft met Jade Anna. Juultje en Gio gingen al snel uit elkaar, kwamen weer samen, maar gingen enkele maanden later weer uit elkaar. Juultje, heeft haar succes volledig te danken aan Gio Latooy.