Sterren op TV
Gaat Frank Slotta trouwen met de prachtige Emily Black

Gaat Frank Slotta trouwen met de prachtige Emily Black?

Het is de vraag die op ieders lippen ligt: zullen Frank Slotta en Emily Black echt gaan trouwen? Het nieuws dat deze twee in het huwelijksbootje stappen, is met grote opwinding ontvangen, aangezien Frank Slotta een bekende YouTuber is in Nederland en Emily Black een zeer succesvolle influencer is.

Het is op dit moment niet duidelijk of ze echt met elkaar gaan trouwen; alleen de tijd zal echter uitwijzen of ze daadwerkelijk door het gangpad zullen lopen.

Wie is Emily Black
© Instagram

Wie is Emily Black?

Emily Black is een 21-jarige influencer die op dit moment woont in Engeland. Ze heeft op haar YouTube-kanaal ruim 422.000 abonnees. De 21-jarige dame is nog populairder op Instagram. Op dit platform heeft ze namelijk 700.000 volgers.

Dit zijn niet de enige inkomstenbronnen van deze prachtige vrouw. Emily, is namelijk actief op OnlyFans. Ze deelde al meer dan 2.344 berichten. Wil je voor één maand op haar abonneren? Dan betaal je $24,99. Sluit je een jaar abonnement af?

Dan krijg je 40% korting. De knappe influencer is groot fan van Manchester United. Ze deelt op haar socials meerdere foto’s met een Manchester United-shirt.

Wie is Frank van der Slot
© Instagram

Wie is Frank van der Slot?

Frank Slotta, de Nederlandstalige YouTuber beter bekend onder zijn artiestennaam ‘Slotta’, heeft furore gemaakt met zijn eigen YouTube-kanaal.

Frank van der Slot, is geboren op 9 mei 1995 in Vlaanderen. Al enkele jaren is hij actief op YouTube. Hier plaatst hij vooral game-video’s op. Ook, werkt hij als commentator bij de E-divisie. Eerder dit Robbie van de Graaf dit ook.

Dat Frank gek is op vrouwen, weten we inmiddels wel. Samen met Milo had hij het regelmatig over de mooiste vrouwen. Milo, is hier nu mee gestopt, omdat hij een relatie heeft met Charlotte Eijgenraam.

Bron foto’s: Instagram