Sterren op TV

Frits Maeyer vriend van Annemarie Brüning

Frits Maeyer is de vriend van Annemarie Brüning, een Nederlandse verslaggeefster en presentatrice van onder meer Hart van Nederland. Ook is Annemarie wel eens te zien als presentatrice van Shownieuws.

Frits Maeyer vriend Annemarie Brüning

Frits Maeyer studeerde op het Pallas Athene College in Ede en is tegenwoordig de eigenaar van het bedrijf UW Voertuig, een motorfietsendealer. Annemarie Brüning en Frits Maeyer zijn al een behoorlijke tijd samen. Ze wonen ook al samen onder één dak.

Annemarie zag zelf voor het eerst het levenslicht in Wageningen, in 1986. Als kind droomde ze al van een carrière op de televisie, en dat is dus gelukt. Eerst studeerde ze nog Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management, maar ze brak dus door in een hele andere tak van de sport. Dat kwam doordat ze marketing-dingen voor een platform in IT-nieuws deed; uiteindelijk ging ze aldaar ook presenteren.

Annemarie Brüning televisiepresentatrice

In het begin van haar carrière was Annemarie Brüning jarenlang het gezicht van Goedemorgen Nederland en HondenTV (ze is een echte dierenliefhebster). Inmiddels kennen we haar van Hart van Nederland en Shownieuws, maar ook als ceremoniemeester, trouwambtenaar en voice-over voor met name commercials. Een hele bezige bij, dus.

Annemarie Brüning ceremoniemeester en trouwambtenaar

En dat doet ze bewust, want Annemarie Brüning vindt het fijn om ook met ‘normale mensen’ buiten de tv-wereld om te gaan. “Één van de leuke dingen aan mijn werk is dat ik zoveel leuke, mooie en bijzondere mensen ontmoet, met allemaal een eigen verhaal”, legde ze al eens uit aan de Mediacourant.

“Mijn taak is ze te laten stralen, ze hun verhaal op hun best te laten vertellen, te zorgen dat ze ontspannen over komen op beeld. Ultra trots ben ik als dit is gelukt, iemand blij is met de opname, zelf trots kan terugkijken op zijn of haar verhaal en dat iemand ook genoten heeft van het moment.” Nu is het nog wachten tot ze niet als ceremoniemeester, maar zélf bij het altaar komt te staan met haar vriend Frits Maeyer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PRESENTATRICE & TROUWAMBTENAAR (@annemariebruning) op