Sterren op TV
Freya Trent Grenzeloos Verliefd

Freya en Trent uit Canada in Grenzeloos Verliefd

Freya en Trent uit Canada zijn te zien in Grenzeloos Verliefd. Tijdens een verblijf in Canada liep Freya haar geliefde Trent tegen het lijf en sindsdien is ze smoorverliefd. De liefde blijkt al snel wederzijds te zijn en uiteindelijk besluit Freya dan ook om haar leven in Nederland vaarwel te zeggen en de overstap te maken naar Canada.

Freya en Trent uit Canada in Grenzeloos Verliefd

Als Freya naar Canada vertrekt en gaat werken op een paardenranch, leert ze daar de zoon van de ranch-eigenaar kennen. Het blijkt Trent te zijn, een man waaraan Freya haar hart verliest. Ook op het moment dat ze terugkeert naar Nederland valt het haar al snel op dat ze echt verliefd is geworden en ze besluit uiteindelijk dan ook te vertrekken naar Canada.

Een heel nieuw leven dan Freya gewend is, aangezien ze terecht komt in een dorpje met slechts 150 inwoners en er in eerste instantie nog niet mag werken. Freya blijkt zich echter prima te redden in Canada en na een jaar mag ze ook eindelijk gaan werken in het land.

Hoe is het nu met Freya en Trent?

In 2015, een jaar na de opnames van Grenzeloos Verliefd, volgde er een update over de relatie van Freya en Trent. De twee waren nog altijd dolgelukkig met elkaar en Freya mocht eindelijk aan het werk. Sindsdien is Freya in Canada aan het werk met paarden. Ook had ze toentertijd nog een studie op het oog.

Nu, in 2018, blijken Freya en Trent nog altijd samen te zijn en nog altijd in Smith, Alberta, Canada te wonen. Freya werkt daarnaast nog steeds op de paardenranch. het is dan ook duidelijk dat Freya Nederland zeker niet voor niets achter heeft gelaten.