Sterren op TV
Freya Poppe, Jonas Soto en familie Deibel in Steenrijk, Straatarm

Freya Poppe, Jonas Soto en familie Deibel in Steenrijk, Straatarm

Freya Poppe, Jonas Soto en de familie Deibel doen mee aan Steenrijk, Straatarm. Freya Poppe en Jonas hebben wekelijks een flink budget dat ze uit kunnen geven, maar dat geldt zeker niet voor de familie Deibel. In Steenrijk, Straatarm ruilen de twee voor één week van budget én woonomgeving. Hoe bevalt het Freya Poppe en Jonas Soto met een stuk minder geld en hoe gaat het voor de familie Deibel als ze ineens veel meer te besteden hebben?

Freya Poppe en Jonas Soto in Steenrijk, Straatarm

Freya Poppe en Jonas Soto doen mee aan Steenrijk, Straatarm. De twee hebben geld genoeg, gezien het beide om echte ondernemers gaat. Freya Poppe is al vanaf haar twintigste druk bezig met haar eigen kledingmerk. De kledingontwerpster is inmiddels een grote naam en haar kleding kom je vooral in de Belgische markt en online vaak tegen.

Ook Soto heeft niets te klagen. Hij is bekend geworden nadat hij zitkubussen had ontworpen met opvallende prints als sushi, aardbei en clubsandwich. Inmiddels worden zijn ontwerpen wereldwijd verkocht en het is dan ook duidelijk dat het stel het prima voor elkaar heeft in België.

Familie Deibel in Steenrijk, Straatarm

De familie Deibel ruilt met Poppe en Soto in Steenrijk, Straatarm. Voor hun ziet het leven er een stuk minder rooskleurig uit. Zo is de familie in de schuldsanering terechtgekomen en het blijkt een aardige uitdaging te zijn om nu genoeg over te houden voor zichzelf en hun twee dochters Layle en Elyfe.

Ze krijgen een bedrag van 70 euro per week waar ze van rond moeten komen. In Steenrijk, Straatarm gaan we zien hoe de familie omgaat met geld als ze ineens veel meer hebben dan ze normaal gewend zijn.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Alice Zegerius, Michael Overdiek en familie Van der Waal
Conchita van Rooij, Thim Muskee en de familie Kamminga
Familie Van den Broek en Van der Put
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten