Presentatrices

Fresia Cousiño Arias presenteert erop los

Fresia Cousiño Arias

Fresia Cousiño Arias is gedurende de zomer regelmatig te zien op de Nederlandse televisie. Fresia is namelijk een van de presentatoren van het nieuwe programma RTL Sport Update. Het is echter niet de eerste keer dat we deze beeldschone babe voorbij zien komen. Zo heeft ze al de nodige baantjes als presentatrice gehad.

Fresia Cousiño Arias en RTL Sport Update

Vanaf eind mei is Fresia Cousiño Arias te zien in RTL Sport Update. Het is de bedoeling dat sportliefhebbers binnen één minuut bij worden gepraat over het laatste nieuws in de sportwereld. Tijdens de zomermaanden zal het programma twee keer per avond voorbij komen op RTL 7. Daarbij is de stoere Arias een van de gelukkige die het programma mag presenteren. De 25-jarige presentatrice is echter geen onbekende in de sportwereld.

Fresia Cousiño Arias heeft in de afgelopen jaren al een aardige naam opgebouwd. Al op zestienjarige leeftijd neemt ze de microfoon in de hand om aan de slag te gaan bij TMF. Via daar kwam ze steeds verder in de sportwereld terecht. Zo presenteerde de in Amsterdam geboren Arias, die gestudeerd heeft aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, al sportgerelateerde programma’s op Nickelodeon en DisneyXD. Ook kwam ze al voorbij bij onder andere Ons Oranje.

Fresia Cousiño Arias en Ajax TV

Sinds augustus 2014 is Fresia Cousino Arias de presentatrice van Ajax TV Kick Off. In 2015 zette zij de volgende stap bij Ajax TV en ging ze ook aan de slag als verslaggeefster. In die rol was Frescia eerder dit jaar ook present bij de ABN Amro Future Cup, dat live werd uitgezonden op Ziggo Sport.

Van haar lengte moet Fresia het overigens niet hebben. Zo deelt ze op haar Instagram-pagina regelmatig foto’s met voetballers waarbij het opvalt dat ze vaak een aantal koppen kleiner is. Dat viel Twitter-gebruikers ook op in aanloop naar een Europees duel van AZ in 2015. Tijdens een interview met John van den Brom, de trainer van die club, was het lengteverschil enorm. De lengte van de Chileense presentatrice is 1 meter 60.

Wil je meer te weten komen over Fresia Cousiño Arias? Zij is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.