Sterren op TV
Fred Lotte Boersma Hunted

Fred en Lotte Boersma in Hunted

Fred en Lotte doen mee aan Hunted. De vader en dochter uit Wolsum gaan proberen om 500 uur onder de rader te blijven. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben de twee er onder andere voor gekozen om zoveel mogelijk camera’s te ontlopen en geen gebruik te maken van een telefoon en internet.

Fred en Lotte Boersma in Hunted

Fred en Lotte Boersma zijn te zien in Hunted. De twee zijn woonachtig in Wolsum in Friesland. Fred is 56 jaar oud en de eigenaar van een zorgboerderij. Samen met zijn vrouw en dochters woont hij op de boerderij. Samen met Lotte, één van zijn dochters, doet Fred nu mee aan Hunted. Lotte is 22 jaar oud en eigenaar van een kinderdagverblijf.

De twee denken een goede tactiek te hebben om uit handen van de hunters te blijven. “Geen telefoon, niet in de buurt van camera’s, geen internet en verder zien we het wel”, aldus de uitleg van Lotte. Het is natuurlijk afwachten of ze met die tactiek ver zullen komen.

Fred en Lotte vroege uitschakeling

Fred en Lotte willen absoluut niet snel gepakt worden en zijn dan ook uiterst serieus met het spel bezig. Zo probeert Lotte echt iedere camera te ontwijken. Mochten ze toch snel gepakt worden, dan wil Lotte niet direct naar huis gaan.

Toch lijkt het vertrouwen binnen de familie niet heel groot. “Ze zijn aan het poulen hier. Ze hebben een poulelijst en daar staan we toch vrij laag. 7 dagen, 11 dagen, drie dagen”, aldus Fred. Het is dan ook zeer de vraag wie uiteindelijk gelijk krijgt en hoelang Fred en Lotte onder de radar blijven.

Fred Boersma is te volgen via Facebook, ook Lotte Boersma is te volgen via Facebook.