Sterren op TV

Frank Smit de vriend van Wolter Klok

Frank Smit is de vriend van Wolter Klok, verslaggever en presentator van RTV Drenthe en Hart van Nederland. De heren zijn sinds mei 2018 officieel een setje en reizen de hele wereld over samen.

Frank Smit vriend Wolter Klok

Frank Smit is in 1989 geboren in Ten Post, in de provincie Groningen. Hij werkt in de financiële wereld en gaat in zijn vrije tijd graag hardlopen.

Verder is Frank een verfijnd fan van reizen: hij mag al onder meer Dubai, Amerika (San Francisco, Las Vegas), Thailand, Zweden en Denemarken van zijn lijstje afvinken. Meer dan eens reisde vriend Wolter Klok met hem mee.

Wolter Klok presentator Hart van Nederland

Eind 2019 werd bekend dat Wolter Klok één van de versterkingen voor het redactie- én presentatieteam van Hart van Nederland is. De Groninger onderhield vroeger al een heuse fansite over het programma, en werd daarom als kleine jongen uitgenodigd om de studio eens te komen bekijken.

“Dat ik vijftien jaar later als redacteur bij Hart van Nederland ga werken en het programma ook nog eens regelmatig mag presenteren is voor mij dus letterlijk een jongensdroom die uitkomt”, reageerde de glunderende Groninger op zijn overstap.

Wolter Klok samen met Maarten Steendam naar Hart van Nederland

Wolter Klok en Maarten Steendam maakten samen de overstap naar Hart van Nederland, waarmee zij de eerste mannelijke presentators in het programma werden. Wat zal vriend Frank Smit trots zijn op zijn geliefde!