Sterren op TV
Frank Smit is de vriend van Wolter Klok de presentator van ‘Hart van Nederland’

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 december 2022

Laatst Geüpdatet: 20 december 2022

Frank Smit is de vriend van ‘Hart van Nederland’ presentator Wolter Kolk

Frank Smit is de vriend van Wolter Klok, Wolter presenteert elke dag SBS6-programma ‘Hart van Nederland’. Dit programma presenteert hij al méér dan 2,5 jaar. Frank Smit is al 5 jaar samen met de presentator. Hun eerste vakantie foto deelde ze op het Instagram-account van Frank. 4,5 jaar geleden gingen ze voor het eerst samen op vakantie. Frank, werkt op dit moment op de Finance-afdeling van een bedrijf in Groningen.

Lees ook: Thijs Zeeman, de pitbullverslagever die stalkers aanpakt

Wolter Klok is de presentator van ‘Hart van Nederland’

Wolter Klok werkt sinds 1 maart 2020 bij SBS6. Hiervoor was hij 7 jaar werkzaam voor RTV Drenthe. Bij deze zender presenteerde hij verschillende programma’s en werkte hij als bureauredacteur. Dit alles is te lezen op zijn LinkedIn-account. Bij SBS werkt hij dus als presentator van ‘Hart van Nederland’, daarnaast is hij de voice-over van verschillende programma’s.

Lees ook: André Koelewijn is de vriend van Viktor Brand

Frank Smit en Wolter Klok gaan graag op vakantie

Op het Instagram-account van Wolter Klok is te zien dat hij graag op vakantie gaat. Dit doet hij het liefst 5 keer per jaar. En uiteraard zo ver mogelijk. Indonesië, is hun favoriete vakantiebestemmingen. In de afgelopen jaren zijn ze op vakantie geweest naar Mallorca, Dublin, Parijs, Málaga, Indonesië en Tenerife. 

Lees ook: Remy de Klein vriend van Lisa Michels