Sterren op TV
Joep Frank Peking Express

Frank en Joep in Peking Express

Frank en Joep doen mee aan Peking Express. Het duo kent elkaar al een tijdje, mede omdat ze hetzelfde werk doen. De kans is levensgroot dat je dit duo in de avond tegenkomt in Supperclub Cruise in Amsterdam. De nachtvlinders hebben echter het idee dat ze veel meer in petto hebben en ze doen dan ook dolgraag mee aan Peking Express. Slagen ze erin om als winnaar uit het programma van Net 5 te komen? Dat gaan we vanaf maandag 3 april zien.

Wie zijn Frank en Joep?

Frank Kenter en Joep Schelberg doen mee aan Peking Express. In het dagelijks leven zijn het echte nachtvlinders en werken ze in de avond als host bij Supperclub Amsterdam. Met die baan is het de bedoeling dat ze de gasten entertainen. Naast dat ze collega’s zijn, zijn Frank en Joep ook goede vrienden en dat lijkt een goede basis te zijn voor deelname aan Peking Express.

Zowel Frank als Joep is 29 jaar oud en allebei woonachtig in Amsterdam. De geboorteplaats van Frank is Venhuizen, terwijl de wieg van Joep in het Limburgse Sittard stond.

Frank en Joep in Peking Express

Frank en Joep doen vol zelfvertrouwen mee aan Peking Express. Of ze er echt in slagen om iedere keer niet als laatste bij de plaats van bestemming te komen door al liftend door Laos, Cambodja en Vietnam te reizen, vragen wij ons nog flink af. Maar wat we wel alvast weten, is dat we bij dit duo kunnen rekenen op een flinke dosis positiviteit en humor. Ze zijn altijd in voor een geintje en geheel openminded. Of dat genoeg is voor het winnen van Peking Express, zie je vanaf maandag 3 april.

De andere duo’s van Peking Express 2017 zijn Cedric en Brecht, Laura en Ann-Sophie, Steff en Margeux, Hicham en Siham en August en Awatef.