Sterren op TV
Anne Op Goed Geluk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Frank en Anne in Op Goed Geluk

Frank en Anne gaan in Op Goed Geluk een poging wagen om een nieuwe liefde te vinden. Frank is weduwnaar en wil graag een gezellige oude dag met een enthousiaste vrouw, Anne zoekt juist de liefde van haar lieven.

Frank wil via Op Goed Geluk een gezellige oude dag

De 65-jarige Frank woont in Westknollendam, een piepklein gehucht dat valt onder Zaanstad. Inmiddels is hij drie jaar single nadat zijn vrouw is overleden. Een erg actief leven heeft hij op dit moment niet. “Ik doe niets meer, een beetje televisie kijken.” De gepensioneerde Frank wil dan ook graag weer een vrouw in zijn leven voor een gezellige oude dag. Daarvoor heeft Frank in Op Goed Geluk de keuze uit drie vrouwen op leeftijd.

De zeventigjarige Petra uit Capelle aan den IJssel is nog zeer kwiek voor haar leeftijd. Inmiddels is ze al twaalf jaar alleen nadat haar laatste relatie is uitgegaan. De fanatieke danseres van de Argentijnse tango zoekt een leuke en levenslustige man om leuke en avontuurlijke dingen mee te doen. Daar loopt het met Frank dus wat spaak… De 59-jarige Jolanda uit Oosterhout is vijf jaar alleen nadat hij toenmalige levenspartner een ander ontmoette. “Ik vermaak me alleen wel, maar je mist wel eens de gezelligheid.” Dat geldt ook voor de 65-jarige Lea uit Amsterdam. Ze is vier jaar alleen nadat ook zij haar man er met een ander vandoor zag gaan. “Ik zoek een daadkrachtige en positieve man”, zegt de regressie therapeut.

Anne zoekt in Op Goed Geluk een levenspartner

Voor Anne is Op Goed Geluk de start naar de liefde. De 24-jarige uit Uden heeft een zwaar bestaan, want ze helpt mensen met een psychiatrische stoornis en gedragsproblematiek. Haar vrije tijd wil ze graag met een vriend gaan invullen en daarvoor heeft Anne duidelijke wensen: “Hij moet open naar mij zijn en zonder air.” Ook voor Anne zijn er in Op Goed Geluk drie kandidaten gevonden.

De 23-jarige Tim studeert technische bedrijfskunde in Amsterdam. Hij doet wel voornamelijk mee omdat zijn moeder dat graag ziet. “Volgens haar is het tijd voor een schoondochter.” De drie jaar oudere Ryan uit Hilversum werkt in een fietsenwinkel. “Mijn ideale vrouw? Een blonde stoot met een cupje te veel.” Richard uit Leiden stelt zich wat bescheidener op. De vrachtwagenchauffeur bij DHL doet dit werk om zijn opleiding tourisme te bekostigen. Daarmee wil hij gaan starten, om vervolgens in het buitenland te gaan werken. Richard zoekt een reizende vrouw, die betrouwbaar is met een leuk koppie.

Eerdere afleveringen Op Goed Geluk
Jan en Richard
Sanne en Henk
Jasper en Edwin
Iris en Jeffrey
Danny en Lisanne