Sterren op TV

Floris Koch man van Leonie ter Braak

Floris Koch is de man van Leonie ter Braak, een Nederlands model, televisiepresentatrice en actrice uit onder meer Hufterproef. Bovendien is de blondine te zien in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Floris Koch man Leonie ter Braak

Floris Koch en Leonie ter Braak leerden elkaar kennen op een feestje, in 2006. Floris werd de vriend van Leonie ter Braak, maar wel pas een jaar later. Daarna ging het snel. Floris, werkzaam als politicoloog en ondernemer, ging al snel samenwonen met Leonie, een beeldschoon fotomodel.

In 2013 werd de liefde bekroond met de geboorte van hun eerste kindje: James. Drie jaar later volgde een broertje voor hem, genaamd Valentijn.

Floris Koch en Leonie ter Braak hebben twee kinderen

Of er nog een derde aan zit te komen, weet Leonie niet. “We vinden een groot gezin gezellig. Maar ik zie de titel al voor me: ‘Maker Roze Hel zwanger van derde’..”

“We verkeren in de luxe positie erover na te kunnen denken; voor nu ben ik heel blij met hoe het gaat. Full focus op mijn carrière is ook fijn”, vertelde ze in 2018 al aan het Algemeen Dagblad.

Leonie ter Braak televisiepresentatrice

De in 1980 in Buurse (Haaksbergen) geboren Leonie ter Braak begon haar carrière op de tv bij RTV Oost. Toentertijd was ze ook nog eens succesvol model. Via de NTR en WNL maakte ze in 2017 de overstap naar SBS6.

Tegenwoordig is Leonie te zien in onder meer de Keuringsdienst van Waarde, Goedemorgen Nederland en Hufterproef.

Leonie ter Braak in Wie is de Mol? 2020

In 2020 gaan we Leonie nog veel vaker op televisie zien. Ze behoort namelijk tot de kandidaten in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Haar man Floris Koch en zoontjes James en Valentijn moest ze even missen, maar ongetwijfeld was het een onvergetelijke ervaring in China, voor de goedlachse Overijsselse.