Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 november 2021

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Floris is de man van influencer Claire Rose Cliteur (Claartje Rose)

Claire Rose Cliteur werd geboren op 5 april 1993 in Nederland. Cliteur is een van de bekendste Nederlandse influencers op Instagram als ‘Claartje Rose’ met ruim 700.000 volgers. Ze woont samen met haar man Floris in New York.

Influencer

Na de middelbare school besloot Cliteur de modeopleiding aan het Amsterdam Fashion Institute te gaan volgen. Tijdens haar studie begon ze foto’s van haar outfits op Instagram te plaatsen. Ze deed een stage in New York en hierdoor kwam haar carrière als influencer in een stroomversnelling. Het Instagram account van Cliteur wordt gekenmerkt door foto’s van haar outfits, hondje Billy, man Floris, vriendinnen en luxe tripjes over de hele wereld. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met grote merken en ze had onder andere een eigen collectie met het kledingmerk NA-KD. Over haar populariteit vertelde ze aan het Parool: ,,”Ik denk dat ik mede daardoor zoveel volgers heb gekregen. Soms ben ik een tomboy, soms een meisje-meisje. Volgens mij vinden veel mensen het leuk om the girl next door te volgen, in plaats van een supermodel. Meestal plaats ik een foto van een doodnormale dagelijkse situatie; ik doe de boodschappen of de was. Je zal mij niet op een luxe jacht zien, ik hoef mensen niet jaloers te maken.”

Relatie met Floris

In 2017 ontmoette Cliteur haar man, genaamd Floris. Na een eerste ontmoeting gingen ze direct samen naar Barcelona en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk. Hij vroeg haar een jaar later ten huwelijk in New York en het stel vierde de bruiloft in Amsterdam. De influencer deelde de prachtige foto’s via haar Instagram met een mooie caption: ,,a table filled with family and best friends, wine, nice food, incredible stories and rewritten songs, sung by terrible singers. couldnt wish for more. ‘have more than you show, speak less than you know.’ – said by one of my dearest followers. you guys are angels.” In 2018 verhuisde het stel naar New York. Floris studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij studeerde cum laude af en ging daarna aan de slag advocaat op het gebied van Nederlands en Internationaal belastingrecht.