Sterren op TV
Florens Eykemans The Voice of Holland TVOH

Florens Eykemans alleskunner in The Voice of Holland

Florens Eykemans doet een poging in The Voice of Holland. De talentvolle zanger heeft al heel wat op zijn CV staan, maar een optreden bij The Voice of Holland stond daar tot voor kort nog niet bij. Inmiddels wel, want Floris is de voorrondes van de talentenjacht goed doorgekomen en heeft Blind Auditions mogen doen voor de coaches. Florens hoopt dat zijn deelname muzikale deuren voor hem kan openen.

Florens Eykemans in The Voice of Holland

Florens Eykemans doet mee aan The Voice of Holland. De talentvolle zanger doet een gooi naar de titel The Voice of Holland. Of hij er ook in geslaagd is om de juryleden te overtuigen van zijn kunnen, mag hij voorafgaand aan de uitzending nog niet vertellen.

Florens wil graag een nieuw publiek bereiken dat is hem zeker gelukt. De jongeman van liefst 2 meter lang overtuigde Sanne Hans van zijn kunnen. Met het nummer Human van Rag’N’Bone overtuigde Florens haar. Hij keert in de Battles van TVOH terug.

Florens Eykemans biografie

Florens Eykemans is een echte alleskunner. Hij zingt, hij acteert, hij presenteert en doet ook nog eens aan produceren. In 2010 behaalde Florens zijn postacademisch diploma aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater. Sindsdien heeft hij van alles gedaan.

Vooral het theater heeft Florens altijd erg getrokken. Ook heeft hij al aardig wat rolletjes gehad als stemacteur, onder meer in Mia & Me en Alvinn!!! and the Chipmunks, maar nu gaat hij met zijn deelname aan The Voice of Holland ook een andere keer laten zien.

Florens Eykemans is te volgen via Instagram en Facebook.