Sterren op TV
Florence Vos Weeda Claudia Weemoedt Juliëtte Vrolijks SpangaS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Florence Vos Weeda in Weemoedt en SpangaS

Florence Vos Weeda is hard op weg om een actrice te worden met een grote naam. Deze jongedame in opkomst is vooral bekend vanwege haar rol als Juliëtte Vrolijks in SpangaS en als Claudia in Weemoedt. Daarnaast heeft ze ook al een aantal rolletjes gehad in de nodige films en begint ze langzamerhand steeds meer bekendheid te verwerven.

Florence Vos Weeda als actrice

In het dagelijks leven gaat Florence ook nog gewoon naar school, waar ze altijd bezig is om een betere actrice te worden. Deze dame lijken we in de toekomst dan ook nog wel vaak tegen te gaan komen. Florence Vos Weeda is dagelijks op televisie te zien in de jongerenserie SpangaS. De twintigjarige actrice kruipt voor die serie dagelijks in de huid van Juliëtte Vrolijks. Een andere rol waar ze inmiddels veel waardering voor krijgt, is haar rol als Claudia ‘s Gravenzande in Weemoedt.

In die serie speelt ze een jongedame die haar zin niet krijgt en vervolgens genadeloos toeslaat richting Job Weemoedt. Florence zagen we ook voorbij komen in Renesse als Laudien en als de dochter van Bart in Ventoux. In 2017 verschijnen ook Fractie en Kapot op het CV van de jonge actrice.

Wie is Florence Vos Weeda?

Florence Vos Weeda is twintig jaar oud. Ze werd op 9 juni 1996 geboren in Amersfoort en is tegenwoordig woonachtig in Maastricht. Dat ze daar woont, komt goed uit voor haar opleiding. Florence volgt tenslotte een opleiding aan de Toneelacademie van Maastricht.

Ze is in 2016 begonnen aan de acteursopleiding en verwacht in 2020 klaar te zijn. Voordat ze op de Toneelacademie startte, zat ze twee jaar op Art en Entertainment College Amsterdam Theater. Ondertussen schroomt Florence echter ook niet om de nodige ervaring op te doen. Rolletjes pakt ze met beide handen aan.

Florence Vos Weeda is te volgen via Instagram en Facebook.