Sterren op TV
Floor Eugene Utrecht Zuid-Afrika Grenzeloos Verliefd

Floor en Eugene in Grenzeloos Verliefd naar Zuid-Afrika

Floor vertrekt voor Eugene naar Zuid-Afrika in Grenzeloos Verliefd. Floor heeft het in principe geweldig naar haar zin als coach in Utrecht, maar heeft nu toch besloten de Domstad achter zich te laten. Floor vertrekt voor de liefde van haar leven naar Zuid-Afrika. St. Lucia wordt de plaats waar ze gaat wonen.

Floor voor Eugene naar Zuid-Afrika

Floor heeft het altijd prima naar haar zin gehad in Utrecht, waar ze haar familie en vrienden en zelfs haar werk dicht bij zich had. Voor de liefde van haar leven vertrekt ze nu echter naar St. Lucia, Zuid-Afrika.

Terwijl ze in Nederland gewoon werkzaam was als coach en zo haar eigen geld verdiende, ziet het leven in Zuid-Afrika er heel anders uit. Floor mag daar niet werken en wordt dus huisvrouw. Het is de grote vraag of ze het uiteindelijk redt in een dorp waar ze niet echt zichzelf kan zijn.

Hoe is het nu met Floor en Eugene uit Grenzeloos Verliefd?

Hoe is het nu met Floor en Eugene uit Grenzeloos Verliefd? Dat is de vraag die ons bezighoudt nadat Floor is geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Alhoewel Floor ongetwijfeld moeilijke tijden heeft gekend in Zuid-Afrika, zijn Eugene en zij nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Zo nu en dan keert Floor wel terug naar Nederland, maar haar leven speelt zich inmiddels vooral af in Zuid-Afrika. Op social media plaatsen de twee maar wat graag foto’s van elkaar.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Larissa en Andreas naar Noorwegen
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten