Sterren op TV
Fleur Boer Herman Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Fleur voor boer Herman in Boer Zoekt Vrouw

Fleur zit voor boer Herman in Boer Zoekt Vrouw. Ze schreef een brief naar de boer die in Frankrijk woont en bleek uiteindelijk één van de dames die kon rekenen op een plek in de speeddate. Ook daar wist ze weer een goede indruk achter te laten op boer Herman, waarna ze nu ook kan rekenen op een echte date met Herman.

Inhoudsopgave

Fleur schreef leukste brief

Fleur kon direct bij het gesprek met boer Herman rekenen op lovende woorden. “Ik moet zeggen, ik vond jouw brief het leukst. Hij was ook wel heel leuk opgemaakt”, vertelde Herman aan Fleur. “Je gaf heel veel persoonlijke informatie, die je denk ik niet aan Jan en alleman vertelt. Dat waardeer ik echt heel erg. Kleine dingen doen het hem dan en je bent gewoon heel leuk.”

Ook Fleur sprak zich uit. “Het voelt gewoon zo goed. Iets belangrijks wat ik altijd tegen mijn ouders zeg: De persoon met wie ik een relatie heb, moet wel mijn paard durven vasthouden.” Nou, voor dat laatste hoeft ze niet bang te zijn. “Wees daar maar niet bang voor. Ik heb ook wel paard gereden in het verleden.”

Fleur heeft direct klik met boer Herman in BZV

Alhoewel de date nog moet komen, lijken Fleur en boer Herman nu al een goede klik te hebben in Boer Zoekt Vrouw. Na de speeddate waren ze allebei goed over elkaar te spreken. “Het was een superleuk gesprek. Het is wel zo’n beginnend gevoel van: Er zit wel meer in dan ik had kunnen hopen”, vertelde Fleur, die met een big smile terugkwam bij Yvon Jaspers.

Herman had hetzelfde. “Ik straal ervan. Zij is echt heel leuk.” Die ook nog wat opmerkelijks onthulde. “Maar in eerste instantie wilde ik niet schrijven omdat ik hem te jong vond. Maar het bleef me achtervolgen”, vertelt ze op de website.

Fleur op date met boer Herman

Voor de date met boer Herman stond er een dagje paarden mennen op het programma. Voor de andere dames, waaronder Pia en Anne, misschien niet heel eenvoudig. Maar Fleur kent daar geen enkel probleem mee, ze heeft tenslotte zelf ook een paard. Ze hielp dan ook graag de andere dames. “Ik dacht: paarden, paarden en toen dacht ik: volgens mij was ik hier niet voor paarden. Ik was hier voor iets anders, dus daar moest ik wel even bij nadenken. Ik zie echt dat hij met toewijding bezig is met het paard en dat vind ik helemaal super.” Fleur kon samen met Anne en Pia ook rekenen op een uitnodiging voor een uitje naar Frankrijk. Daar vergeet ze zo nu en dan wel even dat ze toch echt naar Frankrijk is gekomen voor Herman. Toch is Fleur de laatste dame die overblijft bij Boer Herman. Tussen de twee zit het inmiddels wel goed.