Sterren op TV
Flemming Viguurs Giels Talentenjacht

Flemming Viguurs talent van Giels Talentenjacht

Flemming Viguurs is misschien wel hét talent van 2016. Deze jongeman koos ervoor om zich in te schrijven voor Giels Talentenjacht, een initiatief van Giel Beelen, en sindsdien is Flemming in korte tijd van zijn slaapkamer verhuisd naar een stadion. Niet alleen geeft hij tegenwoordig de vetste optredens, ook komt hij regelmatig langs bij de nodige tv-programma’s. Van RTL Late Night tot Zapplive. Flemmings gaat geen uitdaging uit de weg.

Flemming Viguurs in Giels Talentenjacht

De knappe Flemming Viguurs koos ervoor om een nummer op te nemen om mee te doen aan Giels Talentenjacht. Daarvoor had Flemming al een beetje naam opgebouwd als artiest, maar zeker sinds zijn deelname aan Giels Talentenjacht kun je bijna niet meer om deze zanger heen. Het vrijheidslied dat Flemming opnam, heet Fight For My Love. Niet veel later kreeg Flemming te horen dat hij tot het elftal van Giels Talentenjacht hoort.

Als onderdeel daarvan trad Viguurs onder andere al op op Pinkpop. Daar kreeg de twintigjarige hunk overigens ook te horen dat hij tot het elftal behoort van Giels programma. Als kers op de taart staat hij binnenkort met de andere talenten van het programma ook nog eens in De Paradiso.

Flemming Viguurs geboren voor muziek

Flemming Viguurs heeft in de afgelopen tijd overigens ook al naam opgebouwd met de coverband Band Baby Blue. Daarvan is de in Den Bosch geboren Flemming de leadzanger. Met die band verscheen Flemming al op verschillende festivalpodia. Dat deze knappe jongeman zo dol is op muziek, komt overigens niet helemaal uit de lucht vallen.

Viguurs, die voluit Flemming Freddie Viguurs heet, is tenslotte niet voor niets vernoemd naar Freddie Mercury. “Mijn vader en moeder hebben elkaar na een concert van Queen leren kennen. Mijn tweede naam past bij mij. Ik word wakker en ga slapen met muziek”, vertelde Flemming eens aan het Brabants Dagblad. Het meest bekende nummer dat Flemming tot op heden heeft gemaakt, is Digital Age. Daarmee stond hij even op nummer negen in iTunes.

Flemming Viguurs is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.