Sterren op TV
Fitz Scharbaai Kasia Dolkowska naakt Adam Zkt. Eva VIPS

Fitz Scharbaai in Adam Zkt. Eva VIPS voor Kasia Dolkowska

Fitz Scharbaai date met Kasia Dolkowska in Adam Zkt. Eva VIPS. De gespierde bootcamp instructeur wil er graag achter komen of er een relatie tussen hem en Kasia Dolkowska inzit en heeft zich daarom ook ingeschreven voor het programma waarin hij naakt kennismaakt met de Nederlandse Kim Kardashian. Duidelijk is dat Fitz wel het type is van Kasia, die normaal op mannen met een exotisch uiterlijk valt.

Wie is Fitz Scharbaai?

Fitz Scharbaai is in het dagelijks leven werkzaam als bootcamp instructeur en hij heeft in de afgelopen jaren dan ook een imposant lichaam opgebouwd. Toch is hij naar eigen zeggen al zijn hele leven single en daar hoopt hij nu verandering in te kunnen brengen. Zijn vrienden hebben inmiddels allemaal al een vriendin en nu vindt de 25-jarige Fitz dat hij niet meer achter kan blijven. Kasia past gelukkigerwijs precies in zijn ideaal plaatje als het gaat om een geschikte vrouw. De uit Willemstad afkomstige en tegenwoordig in Asten woonachtige Fitz, die van uitgaan, vrouwen en de sportschool houdt, gaat dan ook op jacht naar de ware liefde.

Fitz Scharbaai in Adam Zkt. Eva VIPS voor Kasia Dolkowska

Fitz Scharbaai heeft zijn oog laten vallen op Kasia Dolkowska in Adam Zkt. Eva VIPS. “Ze ziet er niet alleen goed uit, je ziet wel dat ze echt iemand is die zichzelf durft te zijn”, vertelde Fitz. Scharbaai krijgt echter ook concurrentie, van Valentijn. Over zijn avontuur is hij duidelijk: “Ik zie mezelf als een jongen in een ijssalon. Je moet eigenlijk alles een keer uitproberen, voordat je weet wat je daadwerkelijk lekker vindt.” Kasia zet wel haar vraagtekens bij de hunk. “Hij ziet eruit als een echte foute man. Als je daarop googelt, staat hij vast hoog in de zoekresultaten. Hij kwam uit het water alsof hij Chris Brown was.” Fitz is wel onder de indruk. “Ik vind haar echt een prachtige meid om te zien. Ze heeft hele mooie ogen. Bijna net zo blauw als de zee zelf. Daar kun je mooi in verdwalen. Ik vind het echt een hele mooie meid.”

Fitz Scharbaai is te volgen via Instagram en Facebook.