Sterren op TV
Filinta Karabulut Hunted

Filinta Karabulut op de vlucht in Hunted

Filinta Karabulut slaat in Hunted op de vlucht voor het Hunters-team. Lukt het de geschiedenisdocent om lang genoeg uit handen te blijven van het team? Hij krijgt de opdracht om liefst 500 uur onder de radar te blijven. Het is dan ook belangrijk dat hij onder meer camera’s en bekenden ontloopt om zo lang mogelijk ongezien te blijven.

Filinta in Hunted

Filinta Karabulut doet mee aan Hunted. Filinta is 26 jaar oud en verdient zijn geld in het dagelijks leven als geschiedenisdocent. Filinta is woonachtig in Diemen en wil met zijn deelname aan Hunted onder meer zijn ouders eren. “Ik doe mee, omdat mijn ouders ook vluchtelingen waren. Het verhaal van mijn ma en pa heb ik altijd meegekregen”, aldus Filinta.

Het is de vraag of hij erin slaagt om het Hunters-team te slim af te zijn. Zelf schat hij zijn kansen hoog in. “Ik weet dat ik mijn best ga doen, dus ik ga wel voor de winst. Een no go voor mij is contact hebben met mijn familie. Ik ben best een familiair persoon, ik hou van mijn familie. Maar ik ga dat echt wel vermijden, ik ga gewoon met compleet vreemde mensen chillen.”

Filinta grijpt alles aan

Filinta doet zijn uiterste best om uit handen te blijven van de Hunters. Zo is hij zelfs naar een volgende bestemming gebracht door middel van een tractor om niet te veel op te vallen. “Het is echt mijn plan om met de wind mee te waaien.”

Filinta staat er echter zeker niet alleen voor. “Ik heb twee jongens die mij gaan helpen. Gio en Sherwin”, aldus Filinta. Het is afwachten of hij daarmee ver gaat komen. Het is in ieder geval duidelijk dat Filinta al goed nagedacht heeft over zijn vluchtplan.