Sterren op TV
Ferry Weertman is de man van Ranomi Kromowidjojo

Ferry Weertman is de man van Ranomi Kromowidjojo

Op 10 augustus 2022 trouwde Ranomi Kromowidjojo met Ferry Weertman. Het stel was al jaren samen. Op de bruiloft waren familie en vrienden uitgenodigd. Ranomi is oud-zwemster. Ze won als zwemster 3 keer goud op de Olympische Spelen. Ook Ferry Weertman is zwemmer. Hij stond ondanks een jaar aan de kant, maar is op dit moment weer in het water te vinden.

Inhoudsopgave

Alles over Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo is geboren op 20 augustus 1990 in Sauwerd, Groningen. Rudi Kromowidjojo en Netty Deemter zijn de ouders van de oud-zwemster. De meeste mensen zullen haar kennen van haar succesvolle zwem carrière. De vrouw uit Sauwerd behaalde 3 gouden medailles op de Olympische Spelen.

Tegenwoordig, is ze veel te zien in verschillende tv-programma’s. De oud-zwemster is te zien in RTL4-programma ‘Weet ik veel’, ook is ze te zien in SBS6-programma ‘Ik hou van Holland’. Frank van der Lende, Eva Koreman en René van Meurs waren ook te zien in deze aflevering.

Ranomi doet in 2023 mee aan ‘Wie is de Mol?’, andere deelnemers zijn: Sarah Janneh Annick Boer, Soy Kroon, Daniël Verlaan, Sander de Kramer, Jurre Geluk, Froukje de Both en Nabil Aoulad Ayad en Anke de Jong.

Alles over Ferry Weertman

Ferry Weertman is een oud-zwemmer die geboren is op 27 juni 1992 in het prachtige Naarden. Hij kwam uit op lange afstanden in het open water. In 2021- na 11 jaar zwemmen – maakte hij een einde aan zijn professionele carrière. Hij is nu bezig met zijn opleiding Bedrijfskunde.

Ferry Weertman en Ranomi Kromowidjojo op social media

Ferrey en Ranomi zijn beide erg actief op social media. Ranomi is vooral actief op Instagram. Op haar Instagram-account heeft ze 81.000 volgers. De vrouw van Ferry plaatste in totaal méér dan 1.750 berichten. Ferry Weertman, is ook zeker geen onbekende op Instagram. De man van Ranomi heeft 17.000 volgers, hij plaatse in totaal 700 berichten.

Het liefdesleven van Ranomi op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!