Sterren op TV
Ferry Doedens Nieuwe Tijden

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 april 2016

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Ferry Doedens speelt Lucas in Nieuwe Tijden

Ferry Doedens speelde lange tijd in de dagelijkse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, maar verliet de serie in 2015. De acteur, die later in gesprek met RTL Boulevard openlijk aangaf te kampen met drugsproblemen, bleef een tijdje aan de zijlijn staan. In 2016 zullen we hem echter weer volop in de schijnwerpers zien staan.

Ferry Doedens in Nieuwe Tijden

De 25-jarige Ferry Doedens is geboren in Drachten en in die stad is hij ook opgegroeid. Nadat Doedens het vmbo had afgerond en zijn eerste rolletjes op de planken al te pakken had, koos hij voor een MBO-opleiding Kunst, Theater en Media. In de tussentijd had hij als levend standbeeld al de nodige harten veroverd en greep hij ook naar de microfoon. Zo deed Ferry als zanger onder andere mee aan Idols. In de loop der jaren hebben we Doedens onder andere gezien als Lars in The Bold and the Beautiful en deed hij mee aan Fort Boyard. Ook ging hij meermaals langs bij Paul de Leeuw voor Ranking The Stars.

In de zomer van 2016 is Ferry Doedens te zien als Lucas Rindertsma in Nieuwe Tijden. Voor de spin-off van de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden, is een belangrijk rol weggelegd voor Ferry Doedens. De blonde hunk zal in de serie in een studentenhuis wonen, waarin onder andere ook Vajèn van den Bosch, die de rol van Moon van Panhuys vertolkt, woont. Vanaf 4 juli wordt de spin-off uitgezonden op RTL 4.

Sneekweek met Doedens

Net als Jord Knotter was er in de film Sneekweek ook een rol weggelegd voor Ferry. In de komediefilm, die begin 2016 in de bioscoop draaide, kroop Doedens in de huid van Tim. Ook gaan we de hunk in een gastrol zien in de drama-komedieserie Familie Kruys op RTL 4. Daarnaast werkt hij aan een single en schittert hij in het theater in de musical Grease.

Wil jij helemaal niets meer missen van Ferry Doedens? Volg hem dan via Facebook, Instagram en Twitter.