Sterren op TV
Fenna van der Wal vriendin Sjinkie Knegt

Fenna van der Wal ex-vriendin Sjinkie Knegt

Fenna van der Wal is de ex-vriendin van Sjinkie Knegt. Veel laat Sjinkie vaak niet los over zijn privéleven, maar het is duidelijk dat hij 18 jaar dolgelukkig waas met Fenna aan zijn zijde, maar de liefde hield niet stand. Fenna was ook één van de mensen die al in Sjinkie’s leven was nog voordat hij bekend werd van het schaatsen. Ze zijn de trotse ouders van dochtertje Myrthe en zoontje Melle. Inmiddels heeft Sjinkie een nieuwe liefde gevonden: model Chanti

Fenna van der Wal ex-vriendin Sjinkie Knegt

Fenna van der Wal is de ex-vriendin van Sjinkie Knegt. De twee woonden samen in Bantega, samen met hun twee kinderen. In het dagelijks leven is ze werkzaam als Departmentmanager bij Hennes & Mauritz (H&M). Fenna is dan ook echt een bezige bij. Toen ze in verwachting raakte van haar eerste kindje, besloot ze echter ook nog eens om een webshop te beginnen.

Fenna kan het zich namelijk nog goed herinneren toen ze zwanger was dat ze aan de slag ging met het zoeken naar babyspulletjes. Er was in haar ogen genoeg leuks te vinden, maar ze moest wel veel verschillende winkels af om alles bij elkaar te krijgen. Ze besloot dan ook een eigen webshop te starten in kinderspulletjes en met succes, want inmiddels is Myracle.nl een webshop waar je terecht kunt voor kinderspulletjes.

Helaas is deze relatie na zo’n 18 jaar beëindigd en is de liefde niet meer hetzelfde als dat het voorheen was. Maar Sjinkie had snel zijn nieuwe liefde gevonden. Chanti, ze is 30 jaar en werkt als model.

Fenna en Sjinkie trots ouders van Myrthe en Melle

Net als haar ex-vriend Sjinkie Knegt is ook Fenna van der Wal graag met sporten bezig. Je zult haar echter niet zo snel op schaatsen zien. Wat Fenna wel graag doet, is volleyballen. Ze zit dan ook in een volleybal-team waarmee ze in de weekenden wedstrijden speelt. Ook doet ze regelmatig aan hardlopen om haar conditie op peil te houden.

Veel meningsverschillen hebben Sjinkie en zijn vriendin Fenna overigens niet, al is er wel één terugkerend onderwerp in hun discussies. Hij wil namelijk nooit op vakantie. “Ik ben altijd druk aan het werk in Leeuwarden en wil soms dan wel op vakantie!”, vertelde Fenna al eens aan Helden Magazine. Dat lijkt er echter niet snel van te komen.

Fenna van der Wal is te volgen via Facebook en Instagram.