Sterren op TV
Femke Bas My First Holiday!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Femke en Bas in My First Holiday!

Femke en Bas doen mee aan My First Holiday! Het drietal is in de derde aflevering van het vakantieprogramma te zien. Nog nooit eerder gingen ze samen in het buitenland op vakantie, maar daar brengt Jamai Loman verandering in. Dochter en vader mogen op vakantie naar Boedapest te Hongarije. Al wisten ze zelf niet precies waar dat nou eigenlijk ligt. Maar gelukkig hoefden ze dat ook niet te weten om er veilig te arriveren.

Wie zijn Femke en Bas?

Femke wilde dolgraag nog eens met haar vader Bas op vakantie. De 28-jarige dame uit Oss is werkzaam als interieurverzorgster. In het dagelijks leven is ze eigenlijk altijd bezig. Ze heeft tenslotte de zorg voor haar twee kinderen en heeft ook nog eens een drukke baan. Op vakantie gaan in het buitenland zat er tot op heden dan ook nog niet in voor Femke, al doet ze over de grens weleens boodschappen in Duitsland of België.

Vader Bas is volgens zijn dochter een heel lieve, maar ook een beetje een eigenaardige man. Volgens Femke weet Bas erg veel en schroomt hij niet om die weetjes ook door te geven op anderen. Al levert dat zo nu en dan vervelende momenten op. Bas was overigens in het verleden loodgieter en waterexpert.

Femke en Bas in My First Holiday!

Femke en Bas zien in My First Holiday! een langgekoesterde wens in vervulling gaan. Dolgraag wilden ze eens samen op vakantie gaan en mede door Jamai Loman gebeurde dat eindelijk. Ze gingen naar Boedapest in Hongarije. Een plek die ze niet zo goed kenden. “Dat is toch met die koeien?”, vroeg Femke. “Volgens mij met die Indische mensen die koeien eren.” Haar vader verduidelijkte vervolgens even dat Boedapest niets met boeddha’s te maken heeft. In Boedapest maakten Femke en Bas van alles mee. Zelfs een dansende Bas bij het dansgezelschap. Uiteindelijk was het duo dolgelukkig met de vakantie én met elkaar.

In de derde aflevering van My First Holiday! waren ook Johan, Jolanda, Laurens en Celine van Dreven te zien.