Sterren op TV

Femke Bouma vrouw van Joost Eerdmans

Femke Bouma is de vrouw van Joost Eerdmans, een Nederlandse radiopresentator en politicus namens het Forum voor Democratie (FvD). Ze zijn getrouwd en wonen al jarenlang gelukkig samen.

Femke Bouma vriendin Joost Eerdmans

Femke Bouma studeerde Bedrijfskunde en postdoctorale opleiding Accountancy aan de Erasmus. Ze is financieel adviseur bij de Hogeschool Rotterdam. Op haar LinkedIn wordt de vriendin van Joost Eerdmans, die zich al enkele jaren zijn vrouw mag noemen en ook met hem samenwoont, als volgt omschreven: “Meewerkend voorvrouw en sterke ‘tweede vrouw’ achter een directeur/bestuurder.”

Femke Bouma leerde het vak als openbaar accountant bij Big4 Audit Kantoor en daarna als manager control bij diverse multinationals, MKB-bedrijven én culturele instellingen. Haar expertise ligt op het gebied business control en leiding geven.

Joost Eerdmans politicus Forum voor Democratie

In oktober 2020 verscheen voormalig LPF-Kamerlid Joost Eerdmans als vierde op de lijst van de partij Forum voor Democratie (FvD), waar hij zich ‘erg thuisvoelt’, vertelde Joost al eens in De Telegraaf. “Ik heb altijd de ambitie gehouden om in de Tweede Kamer terug te keren. Maar ik vond dat er nooit een partij was die aansloot bij mijn gedachten en idealen.”

“Landelijk is er weinig gebeurd met de erfenis van Pim Fortuyn. Dat mis ik in Den Haag, er wordt vaak om de hete brij heen gedraaid. Dit is een partij met potentie om in het kabinet te komen.” Zijn doelen zijn tot slot duidelijk: “Corona is nu een game changer. Maar corona verdwijnt: thema’s als islam, immigratie, klimaathysterie, veiligheid en bestuursvernieuwing blijven.”

Veiligheid als middle name

“Veiligheid is altijd mijn middle name geweest. Toen ik wethouder veiligheid in Rotterdam was, was dat in de stad topprioriteit. En in Rotterdam moeten woningen gecontroleerd van het gas af. Wij verzetten ons daartegen, maar dat moet denk ik ook landelijk gebeuren.” Ongetwijfeld zal hij altijd op de steun van zijn loyale, sterke vrouw Femke Bouma kunnen rekenen!