Sterren op TV
Fee van der Meijs Holland's Next Top Model HNTM

Fee van der Meijs in Holland’s Next Top Model

Fee van der Meijs doet mee aan Holland’s Next Top Model. Fee is één van de weinige kandidaten dit jaar die nog niet echt ervaring op heeft gedaan in de modellenwereld. Wel heeft ze het geluk dat haar moeder werkzaam is als fotografe, waardoor ze wel al een paar keer voor de camera heeft gestaan.

Fee van der Meijs in Holland’s Next Top Model

Fee van der Meijs is te zien in Holland’s Next Top Model. Op het gebied van modellenwerk heeft ze eigenlijk nog niet echt ervaring. De enige ervaring die ze tot op heden heeft gedaan, is eigenlijk de ervaring die ze kreeg door voor de camera van haar moeder te poseren.

Het viel in Holland’s Next Top Model bij de eerste fotoshoot dan ook direct op dat er nog flink wat werk aan de winkel is bij Fee. “Ik dacht echt: Ja, dit doe ik even. Ik heb nog niet zoveel ervaring, maar ik ga dit gewoon knallen. Maar dan kom je die kamer binnen en dan zijn er zoveel dingen om je heen. Dat behang is super druk en dan raak je een beetje van: Oja, waar moet ik gaan staan.”

Fee van der Meijs zenuwachtig

Fee van der Meijs heeft zich tot op heden nog niet echt kunnen laten zien in Holland’s Next Top Model. Door haar zenuwen en het gebrek aan zelfvertrouwen zijn de foto’s tot op heden nog niet echt heel goed uitgepakt.

Fee krijgt helaas niet meer de kans om zich nog te laten zien. Ze is in de derde aflevering naar huis gestuurd in Holland’s Next Top Model. Danilo werd op het nippertje gered.

Fee van der Meijs is te volgen via Instagram en Facebook.