Sterren op TV
Farrieda Smit Models in Cape Town model

Farrieda Smit actrice uit Models in Cape Town

Farrieda Smit is model in Models in Cape Town. Farrieda is woonachtig in Amsterdam en heeft tot op heden vooral een carrière opgebouwd als actrice. Nu wil ze echter ook graag een andere kant van zichzelf laten zien en dat kan prima als model. Toch blijkt al snel dat Farrieda zich vroeger vooral bezig heeft gehouden met het acteren.

Farrieda Smit is actrice

Farrieda Smit is dan ook een echte actrice te noemen. Toen ze nog op de middelbare school zat, schroomde ze niet om lange treinreizen te ondernemen om mee te doen aan studentenfilms. Toen ze eenmaal moest kiezen voor een vervolgopleiding na de HAVO, was het dan ook niet heel verrassend dat ze terecht kwam bij Artiest Theater (kunst, cultuur & media). Het bracht Farrieda onder meer in het theater, in muziekvideo’s en in reclamespotjes.

Zeer recent heeft Farrieda Smit ook rolletjes te pakken gehad in bekende Nederlandse tv-programma’s. Zo speelde ze Juf Cruz in de jeugdserie Brugklas. Ook had ze een rol in de korte film Cirkels van Rotjoch. Tegenwoordig doet Farrieda echter ook steeds meer met haar uiterlijk.

Farrieda Smit als model in Models in Cape Town

Farrieda Smit doet als model mee aan Models in Cape Town. Farrieda kan niet alleen prima acteren, maar ziet er ook nog eens prima uit. Dat bleek wel uit het feit dat ze in 2017 als tweede eindigde in de Miss Nederland verkiezing.

Eerst zag Farrieda het modellenwerk echter vooral als bijbaantje, maar sinds kort is ze dat veel serieuzer gaan nemen. Niet voor niets is Farrieda Smit te zien in Models in Cape Town. Daar hoopt ze in een korte tijd zo veel mogelijk klusjes in de modellenwereld te veroveren.

Farrieda Smit is te volgen via Instagram en Facebook.

Deelnemers Models in Cape Town: Cherie Fransen | Michelle Zwaal | Rien Welsink | Veroni Leijnse | Bob Maarten van der Hoek | Montell van Leijen

Een bericht dat is gedeeld door @farriedasmit op

Een bericht dat is gedeeld door @farriedasmit op

Een bericht dat is gedeeld door @farriedasmit op