Sterren op TV
Farah Ruud Bonje met de buren

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 november 2017

Laatst Geüpdatet: 6 november 2017

Farah en Ruud in Bonje met de Buren

Farah en Ruud zijn te zien in Bonje met de Buren. Farah en haar twee zoons zijn doodsbang voor bovenbuurman Ruud. Het gezin heeft nu dan ook besloten om de hulp in te schakelen van Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Het is de vraag of zij erin slagen om de twee buren, die al tijden in onmin met elkaar leven, weer nader tot elkaar te brengen.

Farah en Ruud in Bonje met de Buren

Farah en Ruud doen mee aan Bonje met de Buren. Farah en haar twee zoons kunnen het niet maar aan om in de buurt van bovenbuurman Ruud te moeten leven. Hun band is allesbehalve goed. Zo zou hij zijn middelvinger opsteken, klaagt hij over alle geluidjes van zijn buren en scheldt hij Farah en haar zoons regelmatig uit.

Het is nu de grote vraag of Leontine en Dennis er nog wat aan kunnen doen om de twee weer nader tot elkaar te brengen. Wat alvast opvalt, is dat de twee tot op heden de schuld vooral aan elkaar geven.

Farah bang voor Ruud

“Waarom heb jij mijn leven en dat van mijn zoons kapot gemaakt, waarom heb je ons geterroriseerd?”, vraagt Farah aan haar buurman in een promo van de aankomende aflevering. “Waarom loop jij zo te liegen? Jij bent begonnen. Ik heb je vanaf het begin af aan geholpen met een stopcontactje, met een stekkertje.”

“En dan ga je mij een beetje lopen uitdagen. Jij heb mij gepest. Ik heb hier 42 jaar in hetzelfde huis gewoond zonder ellende met de buren en ik heb nu niks anders dan ellende”, antwoordde Ruud. Het is dan ook de grote vraag of het nog goedkomt met de twee in Bonje met de Buren