Sterren op TV

Farah Cuyvers deelneemster aan Expeditie Robinson NL vs. BE

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 08:38 am

Farah Cuyvers is te bewonderen in Expeditie Robinson NL vs. BE, waarin ze als lid van ‘Kamp België’ de strijd met de buren uit Nederland aan gaat. De blondine is al jarenlang bezig met zowel mentale als fysieke gezondheid, dus het survivalprogramma lijkt helemaal in haar straatje te passen.

Farah Cuyvers in Expeditie Robinson NL vs. BE

Farah Cuyvers is geboren en getogen in België, maar woont inmiddels in het met zon overgoten Barcelona. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Management & Communicatie en heeft de hele wereld rondgereisd als ambassadrice van vrouwelijke ondernemers bij een investeringsbedrijf.

De 26-jarige fitgirl is onder meer in de jungle van Guatemala en Costa Rica geweest, en op twintigjarige leeftijd reisde ze al solo door Midden-Amerika.

Zoals gezegd is Farah erg veel bezig met fit zijn en blijven. Zo bracht ze al een handleiding genaamd over fitness, voeding en een gezonde mindset uit. Misschien heeft ze dit handige leesvoer ook wel aan haar teamgenoten in Expeditie Robinson NL vs. BE voorgeschoteld. Verder is ze vanuit Barcelona, waar Farah inmiddels drie jaar woont, erg druk met haar blog over lifestyle en carrière maken.

Expeditie-Farah woont in Barcelona

Op haar profielpagina lezen we: ‘Haar onschuldige uiterlijk is haar troef, daarmee wil ze ver komen. Echt tactisch zal ze niet gaan spelen waarschijnlijk, daarvoor is ze teveel een groepsmens. Maar ze gaat wel voor het spel. Ze is koppig en laat zich niet doen.’

Farah Cuyvers heeft een vriend: de Braziliaanse Daniel Martí, met wie ze zelfs al een behoorlijke tijd samen woont in Barcelona.

Ongetwijfeld zal ook Daniel vol trots voor de buis zitten als zijn Farah straks tijdens Expeditie Robinson NL vs. BE wil gaan laten zien hoever fysieke en mentale gezondheid je kan brengen in het loodzware survivalprogramma. Wij zijn benieuwd!